Netflix yeni animasyon dizisi He-Man ve Kâinatın Hâkimleri'ni tanıyalım!

1980'li yılların çizgi film klasiği yeni bir dokunuşla karşınızda! "He-Man ve Kâinatın Hâkimleri (He-Man and the Masters of the Universe)" 1. sezon bölümleri ile Netflix'te! Detaylar burada...

He-Man ve güçlü arkadaşları, İskeletor ve yardakçılarının kötü güçleriyle savaşırken kahraman olmanın ne demek olduğunu öğreniyor...

HE-MAN VE KAİNATIN HAKİMLERİ BAŞLADI! NASIL BİR YAPIM?

1980'li yılların çizgi film klasiğini yepyeni olay örgüleri ve günümüze uygun modern bir dokunuşla yeni nesiller için uyarlayan "He-Man ve Kâinatın Hâkimleri (He-Man and the Masters of the Universe)" 1. sezon bölümleri ile Netflix arşivine eklendi.

16 Eylül 2021 Perşembe gününden itibaren izlenebilen animasyon dizisinin sezonu 10 bölümden oluşuyor.

Peki, He-Man ve Kâinatın Hâkimleri'nde izleyiciyi neler bekliyor?

Dizinin hikayesi; Gölgelerin Gücü'nü keşfeden genç prens Adam ve sıra dışı kahramanlardan oluşan ekibinin, Eternia'yı İskeletor'un şeytani planlarına karşı korumak zorunda olduklarını anlamasına odaklanıyor.

21-09/20/he-man-and-the-masters-of-the-universe-karakterleri.jpeg

Güç Kılıcı'nın meşhur koruyucusunu arayan savaşçı cadı Teela'nın, maceracı genç Adam ile onun Kaplan Kabilesi arkadaşları Titrek ve Krass'ı bulmasıyla birlikte olaylar gelişiyor.

26'şar dakikadan oluşan 1. sezon bölümlerinin sıralaması şu şekilde: Güç Kılıcı, Gölgelerin Gücü, Gölgelerin Veliahtları, Gölgelerin Koruyucuları, Güç Bizde Artık, Büyük Orko, He-Man Avcıya Karşı, Fırtına Öncesi Sessizlik, Kargaşa'nın Tuzağı: Kısım 1, Kargaşa'nın Tuzağı: Kısım 2.

"HE-MAN VE KAİNATIN HAKİMLERİ" KADROSU

Robert David'in (Masters of the Universe: Revelation) geliştirdiği He-Man ve Kâinatın Hâkimleri'nde hangi ismin hangi karakteri sesendirdiğine bakacak olursak;

- Yuri Lowenthal (Adam / He-Man)
- David Kaye (Cringer / Battle Cat)
- Grey Griffin (Evelyn / Evil-lyn)
- Antony Del Rio (Duncan / Man-at-Arms)
- Kimberly Brooks (Teela / Sorceress and Eldress)
- Trevor Devall (R'Qazz / Beast Man)
- Judy Alice Lee (Krass / Ram-Ma'am)
- Roger Craig Smith (Kronis / Trap Jaw)
- Fred Tatasciore (Kral Randor)
- Benjamin Diskin (Keldor / İskeletor)
- Tom Kenny (Ork-o)

21-09/20/he-man-and-the-masters-of-the-universe-poster.jpeg

Mattel Television, House of Cool (Trollhunters) & CGCG (Star Wars: The Clone Wars) iş birliğiyle hazırlanan dizinin yürütücü yapımcı kadrosu ise Rob David ile birlikte Adam Bonnett, Christopher Keenan ve Frederic Soulie'den oluşuyor.

"He-Man and the Masters of the Universe" (Netflix) Fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin