Netflix'in casus temalı dizisi The Spy'ın oyuncu kadrosuna The Americans'tan transfer!

Netflix platformunun altı bölümden oluşacak yeni limitli dizisi The Spy'ın oyuncu kadrosuna Sacha Baron Cohen'in ardından Noah Emmerich dahil oldu.

Volkan Küçükel
21 Nisan 2018 - 22:19
Gündem

Netflix'in 6 bölümlük limitli dizisi "The Spy"ın oyuncu kadrosu genişliyor.

NOAH EMMERICH "THE SPY" KADROSUNDA!

The Americans dizisinin Stan Beeman'ı Noah Emmerich yeni projesi için bir başka casus dramasını seçti! Aktör, Sacha Baron Cohen'in ardından The Spy'ın oyuncu kadrosuna katılan yeni isim oldu.

18-04/21/noah-emmerich-the-spy.jpg

"THE SPY" DİZİSİNİN KONUSU

Showtime'ın Homeland dizisinin uyarlandığı İsrail dizisi Prisoners of War'ın yaratıcısı olan Gideon Raff'ın yazar ve yönetmenliğini üstlendiği The Spy'ın hikayesi; efsanevi İsrailli casus Eli Cohen'e (Baron Cohen) odaklanıyor. Eli Cohen, 1960'lı yılların başlarında İsrail adına Suriye'nin başkenti Şam'da casusluk yapmaktadır.

GERÇEK BİR YAŞAM HİKAYESİ

Eli Cohen'in gerçek yaşam öyküsüne bakıldığında Suriye ordusu ve siyasetinde üst mertebelere ulaşma başarısı gösterdiği için birçok bilgiye sahip olduğu ve bu bilgileri İsrail'e servis ettiği biliniyor. İlerleyen dönemde gerçek kimliği Suriye rejimi tarafından ortaya çıkarılan Cohen, ölüm cezasına çarptırılmış ve 1965 yılında Şam'da idam edilmişti.

Kadroya yeni dahil olan Emmerich'i dizide İsrail gizli servisi Mossad'ın parlak eğitmeni Dan Peleg karakteriyle izleyeceğiz.

Mantıklı, ihtiyatlı ve azimli bir kişiliğe sahip olan Dan Peleg kişisel ve profesyonel yaşamını birbirine geçirme eğilimindedir. Eli (Baron Cohen) hakkında çelişen duygulara sahip olan Dan geçmişte yapmış olduğu bir hatanın eziyetini çekmektedir.

18-04/21/eli-cohen.jpeg

Yakın geçmişte altıncı ve final sezonu yayınlanan The Americans dizisinin çekimlerini tamamlayan Emmerich bu yapımdaki Stan Beeman rolüyle Critics Choice TV Ödülü adaylığı kazanmıştı. Billions, The Walking Dead ve White Collar gibi dizilerde konuk oyuncu olarak yer alan aktör film kariyerinde ise yakın geçmişte Gavin O'Connor yönetmenliğindeki Jane Got a Gun filminde rol almıştı.

Légende Films ve Alain Goldman yapımcılığındaki The Spy, dünya genelinde Netflix (Fransa dışında) ve Fransa'da OCS kanalında izleyicilerle buluşacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin