Grey’s Anatomy 15. sezon onayını aldı!

Televizyon ekranlarının en uzun soluklu dizilerinden Grey's Anatomy için 15. sezon onayı da geldi.

Volkan Küçükel
21 Nisan 2018 - 20:00
Gündem

Ekranların uzun soluklu dizisi "Grey's Anatomy"nin aramızdan ayrılmaya henüz pek niyeti yok gibi!

GREY'S ANATOMY 15. SEZONUYLA YENİ SEZONDA DA BİZLERLE OLACAK!

2005 senesinden bu yana ABC kanalı bünyesinde izleyicileriyle buluşmaya devam eden dizi için yayıncı kanaldan resmi 15. sezon onayı çıktı!

İstikrarlı reytingler ve başlangıçtan bu yana Dr. Meredith Grey karakterine hayat veren oyuncu Ellen Pompeo ile ABC Studios arasında geçtiğimiz aylarda iki senelik yeni bir sözleşme imzalanması gibi etkenlerden dolayı dizinin yeni sezon onayı almasına kesin gözüyle bakılıyor, hatta iki sezonluk peşin bir onay gelebileceği konuşuluyordu.

ABC'NİN EN UZUN SOLUKLU DİZİSİ "GREY'S ANATOMY" OLDU

Bu onayla birlikte Grey's Anatomy, ABC'nin en uzun süren dizisi olma unvanını eline geçirmiş oldu. Kanalın 1952-1966 yılları arasında yayınlanan "The Adventures of Ozzie and Harriet" isimli komedisi 14 sezon boyunca yayında kalmıştı. NYPD Blue ise 12 sezon boyunca izleyicilerle buluşmuştu.

18-04/21/greys-anatomy-dizisi-1524329925.jpg

ABC Entertainment Başkanı Channing Dungey konuyla ilgili yaptığı açıklamada "Grey's Anatomy kalbimde özel bir yere sahip ve milyonlarca izleyici aynı şekilde hissediyor. İlk günden bu yana yolculuğumuzda bizlerle birlikte olan sadık hayranlarımıza teşekkür ediyoruz. Dizi, Grey Sloan Memorial'ın sevinç ve dramını keşfetmeye devam eden yeni nesil izleyicilerle birlikte her zamankinden daha güçlü" ifadelerini kullandı.

GREY'S ANATOMY 15. SEZONDA HANGİ OYUNCULAR YOLA DEVAM EDECEK?

Dizinin uzun süreli popüler oyuncularından Jessica Capshaw ve Sarah Drew ikilisinin 14. sezon sonunda ekipten ayrılacakları daha önceden duyurulmuştu. Bu iki ismin dışında ana oyuncu kadrosunda yer alan tüm isimlerin 15. sezon için geri dönmeleri bekleniyor.

Shonda Rhimes'ın yaratıcılığını ve yürütücü yapımcılığını üstlendiği Grey's Anatomy'nin oyuncu kadrosunda Pompeo (Meredith Grey), Justin Chambers (Alex Karev), Chandra Wilson (Miranda Bailey), James Pickens Jr. (Richard Webber), Kevin McKidd (Owen Hunt), Jesse Williams (Jackson Avery), Caterina Scorsone (Amelia Shepherd), Camilla Luddington (Jo Wilson), Kelly McCreary (Maggie Pierce) ve Giacomo Gianniotti (Andrew DeLuca) gibi isimler rol alıyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin