Netflix'in Güney Kore yapımı gizem dizisi Round Six'i tanıyalım!

Netflix yeni dizi projelerini duyurmayı sürdürüyor. Platformun Güney Kore menşeli yeni dizisi Round Six'in konusu ne? Detaylar...

Online yayın platformu Netflix, Güney Kore yapımı dizilerine bir yenisini ekliyor!

NETFLIX'TEN YENİ BİR DİZİ: ROUND SIX

Son olarak yönetmenliğini üstlendiği The Fortress filmiyle Blue Dragon Film Ödülleri'nde çeşitli ödüller kazanan Hwang Dong-hyuk'un (Silenced) arkasında yer aldığı "Round Six" isimli gizem dramasının hazırlıklarına başlandığı duyuruldu.

19-09/03/round-six-dizisi-1567462499.png

"ROUND SIX" KONUSU

Round Six'in ilgi çekici konusuna bakacak olursak;

Round Six'in hikayesi; yaşamlarında çeşitli nedenlerle başarısızlığa uğramış bir grup insanın 10 milyon ABD doları kazanmak için hayatta kalma oyununa katılmaları yönünde gizemli bir davetiye almaları ile gelişen olayları konu ediniyor.

Oyun bilinmeyen bir yerde gerçekleşecektir ve tüm katılımcılar finalde gerçek kazanan belirlenene kadar bilinmeyen bu lokasyonda kilitli kalacaklardır.

19-09/03/netflix.jpg

Dong-hyuk yeni projesi hakkında yaptığı açıklamada "Round Six'i Netflix aracılığıyla dünya çapında izleyici kitlesine sunacak olmaktan dolayı heyecanlıyım. Onlarla birlikte gerçekleştireceğim harika iş birliğine dayalı çalışma için yüksek beklentilere sahibim" ifadelerini kullandı.

ROUND SIX 1. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Dünya çapında sadece Netflix'te izlenebilecek olan dizinin ne zaman izleyiciyle buluşacağı konusunda şimdilik bir açıklama yapılmadı.

Projenin oyuncu kadrosuyla ilgili gelişmelerin yakın bir zamanda duyurulmaya başlanması bekleniyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin