Netflix'in Marvel dizisi Iron Fist resmen iptal!

Netflix bünyesindeki Marvel yapımı dizilerden Iron Fist'in vedası planlanandan erken oldu! Iron Fist'in 3. sezonu olmayacak.

Netflix'in Marvel ortaklığında bünyesinde bulundurduğu dizilerden iptale en yakın olarak görünen "Iron Fist" için belki de beklenen karar çıktı!

"IRON FIST" BURAYA KADAR!

İkinci sezon bölümleri geçtiğimiz ay içerisinde izleyiciyle buluşan dizinin 3. sezonu olmayacak! En azından Netflix platformunda! Online yayın ağı ilk iki sezonuyla beklentileri pek karşılayamayan dizisi için iptal kararı aldı.

18-10/14/iron-fist.jpg

Gelişmeye dair Marvel ve Netflix ortaklığında yapılan basın açıklamasında şu ifadelere yer verildi:

"Marvel's Iron Fist, Netflix'e üçüncü bir sezon için geri dönmeyecek. Marvel Television ve Netflix'teki herkes diziyle gurur duyuyor; inanılmaz oyuncu kadrosu, teknik ekip ve dizi sorumlularının sıkı çalışmaları için tüm ekibe müteşekkirler.

Mevcut iki sezonu takip eden tüm hayranlarımıza yoldaşlıkları için teşekkür ederiz. Netflix'te dizisi sona erse de ölümsüz Iron Fist yaşamaya devam edecek."

18-10/14/iron-fist-fotograf.jpg

Herkesin öldüğünü düşündüğü Danny Rand'in 15 senenin ardından ortaya çıkarak Iron Fist'in gücüyle geçmişini temizlemek ve kaderini gerçekleştirmek istemesi ekseninde gelişen olayları konu edinen dizide Scott Buck showrunner ve yürütücü yapımcı olarak görev yaparken; oyuncu kadrosunda başroldeki Finn Jones dışında Jessica Henwick, Tom Pelphrey, Jessica Stroup ve Ramon Rodriguez gibi isimler yer alıyor.

İlk sezonu 13 bölümden oluşan dizinin ikinci sezonu 10 bölümden oluşmuştu. Dizi, böylelikle Netflix arşivinde toplam 23 bölümlük bir dizi olarak yerini aldı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin