Iron Fist'in iptaline başrolün tepkisi: "Her son yeni bir başlangıç!"

Netflix'in Iron Fist'i iptal etmesinin ardından dizinin başrolü Finn Jones sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı.

Netflix'in geçtiğimiz gün aldığı kararla Iron Fist'i iptal etmesinin ardından dizinin yıldızı Finn Jones'un bu karara nasıl bir tepki göstereceği merakla bekleniyordu.

JONES: "HER SON YENİ BİR BAŞLANGIÇ DEMEK!"

Finn Jones'un iptal kararını yorumlaması uzun sürmedi. Oyuncu, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda "Her son yeni bir başlangıçtır" sözleriyle kararı ılımlı yorumladı.

İki sezon boyunca diziye dahil olan herkese büyük bir saygı ve sevgi duyduğunu belirten aktör, karakteri Danny Rand'in fotoğrafıyla birlikte yaptığı paylaşımda;

"En yetenekli ve en sıcak insanlar ile birlikte dünyanın en mükemmel şehrini savunmak bir ayrıcalık ve keyifti. Bu yolculuğa çıkmış herkese sürekli destekleri için minnetarım" ifadelerini kullandı.

18-10/14/finn-jones-instagram.png

Bu kararla birlikte olumlu olmasa da Netflix'teki ilk iptal edilen Marvel dizisi olma unvanını alan Iron Fist'in dışındaki Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage ve The Punisher dizileri için şimdilik bir tehlike görünmüyor.

IRON FIST BAŞKA BİR PLATFORMDA DEVAM EDEBİLİR Mİ?

Peki, Iron Fist tamamen yolun sonuna mı geldi? Dizinin başka bir platformda devam etme şansı olabilir mi?

18-10/14/iron-fist-dizisi.jpg

Disney'in gelecek yıl faaliyete geçecek olan dijital yayın platformunun Marvel dizilerine de yer vereceği bir süre önce gündeme gelmişti. Danny Rand ve Iron Fist'in arkadaşlarının, ortağı Colleen Wing'in (Jessica Henwick) maceralarına devam edebileceği olası tek platform orası görünüyor.

Bunun yanında Iron Fist karakterinin Luke Cage, Daredevil, The Punisher ve Jessica Jones gibi diğer Marvel dizilerinin gelecek sezonlarında görünme ihtimali de kesinlikle yok değil!

Bakalım ilerleyen dönemde Iron Fist'i bir şekilde yeniden canlanmış olarak görebilecek miyiz...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin