FX'in Martin Freeman'lı yeni dizisi Breeders'i tanıyalım!

FX ve Sky ortaklığında hazırlanan yeni komedi dizisi Breeders'ın konusu ve oyuncu kadrosu.

FX ve Sky ortaklığında yeni bir komedi dizisi geliyor: "Breeders".

Avalon Television (Last Week Tonight with John Oliver, Catastrophe) yapımcılığında hazırlıkları süren ve ilk sezonu 10 bölümden oluşacak dizinin başrollerinde Martin Freeman (Sherlock) ve Daisy Haggard (Episodes) ikilisi bulunuyor.

"BREEDERS" KONUSU

Breeders'in konusuna kısaca bakacak olursak;

Ebeveynlik komedisi olarak nitelendirilen dizinin hikayesinin ana teması ebeveyn ve çocuk ilişkisindeki "hem sever hem döverim" ikilemine odaklanıyor.

Dizi; çocuklarına karşı son derece sinirli durumdaki ebeveynlerin aynı anda onları ne kadar sevdikleri paradoksu üzerine eğilecek.

18-10/15/breeders-oyunculari.jpg

Freeman dizide düşündüğü adam olmadığını geç de olsa keşfeden şefkatli bir baba karakteriyle karşımızda olacak.

PROJENİN ARKASINDAKİ İSİMLER

Freeman ile birlikte Simon Blackwell, Chris Addison,  Michael Wiggs, Richard Allen-Turner, Rob Aslett ve Jon Thoday projenin yürütücü yapımcı kadrosunu oluşturan isimler.

Freeman yeni dizi projesi hakkında görüşlerini şöyle dile getiriyor:

"Fazla tartışılmamış gerçekler ve ebeveyn olmanın zorluklarına beni güldürmeyi başarabilecek bir ekiple birlikte bakış atmaktan heyecan duyuyorum. Bu projeyi gerçekten çok seviyorum; FX ve Sky ile çalışmaktan dolayı çok memnunum."

18-10/15/freeman.jpg

FX kanalından Nick Grad ise proje hakkında "Martin Freeman, harika yeteneğe sahip Daisy Haggard ile Breeders'ta mükemmel bir uyum yakalayan inanılmaz derecede çok yönlü bir oyuncu. Fargo dizisinin ilk sezonunda birlikte çalışmayı çok sevdiğimiz Freeman'ın, Simon Blackwell ve Chris Addison ile birlikte yürütücü yapımcı kadrosunda olmasından çok memnunuz. Bu yeni komedi dizisini dünya çapındaki izleyicilere getirmek için Avalon Television ve Sky Original Productions ile ortak olma şansının da değerini biliyoruz" ifadelerini kullanıyor.

BREEDERS 1. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Simon Blackwell ve Chris Addison ikilisinin senaryosunu kaleme aldığı dizi 2020 senesi içinde izleyiciyle buluşacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin