Game of Thrones final sezonu 28 Nisan 2019'da başlayabilir! Neden mi?

HBO'nun fenomen dizisi Game of Thrones'un final sezonu heyecanı her geçen gün büyüyor. Final sezonunun muhtemel başlangıç tarihi...

2019'un yeni sezonuyla en çok beklenen dizilerinin başında kuşkusuz Game of Thrones geliyor. Beklenenden erken başlayacak, başlangıcı ileri atıldı gibi hakkında her geçen gün farklı haberlerin çıktığı Game of Thrones'un 8. ve final sezonunun ne zaman başlayacağı hala netlik kazanmış değil.

GAME OF THRONES 8. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Yapılan açıklamalar doğrultusunda final sezonunun 2019'un ilk yarısında başlama ihtimalinin oldukça yüksek olduğu biliniyor. Konuyla ilgili şimdiye kadar ser verip sır vermeyen HBO kanalı Game of Thrones final sezonu başlangıç tarihi için bu kez bizlere bir ipucu vermiş olabilir!

18-10/15/got-8-sezon-afisleri.jpg

TRUE DETECTIVE, BIG LITTLE LIES VE GAME OF THRONES SEZON BAŞLANGIÇLARI 

Kalite dizilerin adresi olarak nam salan HBO'nun bünyesindeki bir diğer popüler dizi True Detective'in 3. sezonunun prömiyer tarihi geçtiğimiz günlerde 13 Ocak 2019 olarak netleşti.

Sekiz bölümden oluşacak True Detective'in yeni sezonunda olağandışı herhangi bir ara verilmediği takdirde sezon finali tarihi 03 Mart Pazar 2019 olarak görünüyor.

18-10/15/true-detective-3-sezon.jpg

Game of Thrones'un da Pazar günleri yayınlanması nedeniyle HBO'nun sabit yayın akışı düzeninde bir sonraki Pazar günü başlayacak dizisi Game of Thrones olabilir mi? Ancak 10 Mart Pazar günü için tek aday Game of Thrones değil!

Bu tarih için düşünmemiz gereken bir diğer dizi Big Little Lies. Yeni sezon bölümlerinin 2019 senesi içinde yayınlanacağı bilinen ödüllü dizi Big Little Lies'ın True Detective'in sezon finalinin ardından yayın akışına alınması çok daha muhtemel görünüyor.

18-10/15/big-little-lies-2-sezon.jpg

Yedi bölümden oluşacak ikinci sezon çekimlerinin Ağustos ayı içinde tamamlanması ve özel efektlere pek ihtiyaç duyulmaması nedeniyle Big Little Lies'ın yeni sezonunun Mart ayına yetişmesi büyük olasılık. Ayrıca dizinin ilk sezonunun Şubat'ın ikinci yarısında prömiyerini yapması bu tarih için Big Little Lies'ı daha büyük bir aday yapıyor.

Big Little Lies'ın 10 Mart'ta prömiyerini yapması halinde sezon finali 21 Nisan'da gerçekleşecek ve onun ardından gelen dizinin bu kez Game of Thrones olma ihtimali oldukça yüksek!

GAME OF THRONES FİNAL SEZONU OLASI BAŞLANGIÇ TARİHİ: 28 NİSAN 2019

Bu düzen doğrultusunda Game of Thrones'un 8. ve final sezonu 28 Nisan 2019 tarihinde başlayabilir. Dizinin geride bıraktığımız sezonlarının beşinin Nisan ayı içinde prömiyerini gerçekleştirmiş olması bu ihtimali kuvvetlendiriyor. Dizinin sadece üçüncü sezonu bir gün farkla Mart sonunda yayınlanırken; izlediğimiz son sezon olan yedinci sezon ise alıştığımızdan farklı olarak Temmuz ayı içinde başlamıştı.

HBO'nun yakın zamanda Game of Thrones'un final sezonunun başlangıç tarihini resmi olarak duyurması bekleniyor.

"Game of Thrones" final sezonundan ilk görüntü:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin