Titans 1. sezon 2. bölüm ne zaman? Yeni bölümde neler olacak?

DC Universe platformunda yayın hayatına başlayan Titans'ın 1. sezon 2. bölümünde neler olacak? Yeni bölümden kareler...

Bir süredir merakla beklenen süper kahraman dizisi "Titans" geçtiğimiz günlerde DC Universe'de yayınlanan ilk bölümüyle ekran serüvenine başladı. Henüz ilk sezonu başlamadan ikinci sezon onayını cebine koyması nedeniyle bu serüvenin uzun soluklu olacağını söyleyebiliriz.

Akiva Goldsman (A Beautiful Mind), Greg Berlanti (Arrow), Geoff Johns, Sarah Schecter ve Warner Bros TV'nin arkasında bulunduğu dizinin hikayesi DC evreninin her bir köşesinden toplanan ve bölümler ilerledikçe birer süper kahraman olarak göreceğimiz genç bir gruba odaklanıyor.

18-10/16/titans-1-sezon-2-bolum-fotografi4.jpg

Dick Grayson'ın (Brenton Thwaites) başını çektiği; Starfire, Raven, Beast Boy gibi karakterlerden oluşan takımın içlerindeki şeytanlarla savaşmak ve gezegeni kötülükten korumak için güçlerini birleştirmesiyle gelişen heyecan verici ve bol aksiyonlu kahramanlık hikayelerini izleyeceğiz

Dizinin giriş bölümü bizlere ana karakterleri ve onların hikayelerini tanıtırken; bu karakterlerin yollarının birbirleriyle nasıl kesişmeye başladığını izledik.

TITANS 1. SEZON 2. BÖLÜM NE ZAMAN?

İlk bölümüyle genellikle olumlu eleştiriler alan Titans'ın yeni bölümü "Hawk and Dove" 19 Ekim'de izleyiciyle buluşacak. Peki, yeni bölümde neler olacak?

TITANS 1. SEZON 2. BÖLÜM KONUSU

Yasa dışı kanun infazcısı bir çift olan Hank Hall (Hawk; Alan Ritchson) ve Dawn Granger (Dove; Minka Kelly) son bir suç operasyonuyla ilgilendikten sonra süper kahramanlık işinden kurtulmayı ummaktadırlar.

"Zıt kutuplar birbirini çeker" sözünün en iyi örneklerinden biri olan çiftin Hawk'ı agresif ve saldırgan bir karakterdeyken; Dove ise stratejik, savunmacı ve barışçıl özelliklere sahip.

18-10/16/titans-1-sezon-2-bolum-fotografi1.jpg

Dick, Rachel için güvenli bir bölge ararken annesinin ölümünün sarsıntılarını hala üzerinden atamayan Rachel ise Dick'e güvenmeye çalışmaktadır.

Gizemli organizasyonca gönderilen ölümcül bir çekirdek aile Rachel'ı yakalamak amacıyla harekete geçtiğinde artık herkes tüm farklılık ve anlaşmazlıkları bir kenara bırakmak zorundadır.

YENİ BÖLÜMDEN DİĞER KARELER

18-10/16/titans-1-sezon-2-bolum-fotografi.jpg

18-10/16/titans-1-sezon-2-bolum-fotografi3.jpg

18-10/16/titans-1-sezon-2-bolum-fotografi5.jpg

18-10/16/titans-1-sezon-2-bolum-fotografi6.jpg

18-10/16/titans-1-sezon-2-bolum-fotografi2-1539643306.jpg

18-10/16/titans-1-sezon-2-bolum-fotografi7.jpg

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin