Netflix'in Meksika dizisi Böyle İyiyiz'i (Everything Will Be Fine) tanıyalım!

Diego Luna'nın imzasını attığı Meksika yapımı yeni bir dizi... "Böyle İyiyiz (Everything Will Be Fine/Todo va a estar bien)" 1. sezonuyla başladı. Detaylar...

Volkan Küçükel
21 Ağustos 2021 - 00:34
Kültür Sanat

Netflix'ten Meksikalı televizyon ve sinema yıldızı Diego Luna'nın imzasını attığı Meksika yapımı yeni bir dizi...

"BÖYLE İYİYİZ" DİZİSİ BAŞLADI!

Netflix'in komedi ile dramı harmanlayan yeni dizisi "Böyle İyiyiz (Everything Will Be Fine/Todo va a estar bien)" 1. sezonuyla başladı.

Diego Luna'yı yaratıcı ve yönetmen kimliğiyle gördüğümüz yapımın ilk sezon bölümleri 20 Ağustos 2021 Cuma günü Netflix kütüphanesine eklendi.

"BÖYLE İYİYİZ" KONUSU

Peki, Everything Will Be Fine nasıl bir dizi?

Günümüzde iyi bir ebeveyn ve eş olmanın ne anlama geldiği konusunu anlatmaya çalışan bu alaycı dram-komedide ayrılmış bir çift olan Ruy ve Julia'nın, çocuklarının hatırı için birlikte yaşamaya devam etmesine tanıklık ediyoruz.

21-08/21/boyle-iyiyiz-poster.jpeg

Dizinin sezonu, süreleri 26 ile 35 dakika arasında değişen 8 bölümden oluşuyor.

Bölüm isimleri "Ortiburcio", "Nefret", "Siyah Horoz", "Taciz", "Salazar", "Kadın / Erkek", "Uzun Bir Gece" ve "Her Şey Güzel Olacak" şeklinde sıralanıyor.

Orijinal ismi Todo va a estar bien olan dizinin oyuncu kadrosu Lucía Uribe, Flavio Medina, Isabella Vazquez Morales, Pierre Louis ve Mercedes Hernández'den oluşmakta.

EVERYTHING WILL BE FINE 2. SEZON OLACAK MI?

Dizinin 2. sezonunun gelip gelmeyeceğine dair henüz bir haber yok. İlerleyen hafta ve aylarda Netflix'in kararı duyurulacaktır.

21-08/21/boyle-iyiyiz-poster-2.jpg

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin