Killing Eve yıldızı Sandra Oh yeni dizisi The Chair ile karşınızda!

Altın Küre ödüllü Sandra Oh ve Emmy ödüllü Jay Duplass başrollerde... Netflix'in yeni dizisi The Chair'i tanıyalım...

Volkan Küçükel
20 Ağustos 2021 - 23:38
Kültür Sanat

Altın Küre ödüllü Sandra Oh ve Emmy ödüllü Jay Duplass başrollerde...

SANDRA OH YENİ DİZİSİ THE CHAIR İLE KARŞINIZDA!

Netflix'in Amanda Peet imzalı akademik dram-komedi türündeki dizisi "The Chair" 1. sezon bölümleriyle Netflix'te!

Son dönemde Killing Eve dizisiyle gündemde olan Sandra Oh'un yeni dizisinin ilk sezon bölümleri 20 Ağustos 2021 Cuma günü Netflix arşivindeki yerini aldı.

THE CHAIR NASIL BİR DİZİ? KONUSU, OYUNCULARI

The Chair'in hikâyesi; önde gelen bir üniversitede bölüm başkanlığına getirilen ilk beyaz olmayan kadın Dr. Ji-Yoon Kim'in, İngilizce bölümünde zorlu talepleri ve yüksek beklentileri karşılamaya çalışmasını konu ediniyor.

Bölümü, bütçe kesintileri ve düşük kayıt oranlarıyla karşı karşıya olan yeni başkan Ji-Yoon iş başı yapmasının ardından bazı değişiklikler yapmaya oldukça kararlıdır.

21-08/21/the-chair-netflix-poster.jpeg

Yapımın sezonu, her biri 30'ar dakikadan oluşan 6 bölümden oluşuyor.

Bölümler; "Berbat Bir Espri", "Fakülte Partisi", "Tartışma Toplantısı", "Bill'in Üzerine Gitmeyin", "Son Otobüs", "Başkan" olarak sıralanmakta.

The Chair'in oyuncu kadrosunda Sandra Oh & Jay Duplass (Bill Dobson) ikilisine Holland Taylor (Joan Hambling), David Morse (Dean Paul Larson), Bob Balaban (Elliot Rentz), Nana Mensah (Yaz McKay) ve Everly Carganilla (Ju-Hee) gibi isimler eşlik ediyor.

David Benioff, Bernadette Caulfield, Daniel Gray Longino, Sandra Oh, Amanda Peet, D.B. Weiss'in yürütücü yapımcılığını üstlendiği sezonun tüm bölümlerinin yönetmen koltuğunda Daniel Gray Longino otururuyor.

21-08/21/the-chair-foto-1.jpeg

THE CHAIR 2. SEZON OLACAK MI?

The Chair'in yeni bir sezonunun gelip gelmeyeceği henüz belli değil. Bunda ilk sezonun izlenme sayılarının yanında Killing Eve'nin dördüncü ve final sezonu için çalışmalarını sürdüren Sandra Oh'un müsaitlik durumu da etkili olacak gibi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin