Netflix’in Terzi Dizisinin Kadın Başrolü Ortaya Çıktı

Süslü Korkuluk olarak başlaması beklenirken bir anda kanalı ve adının değiştiği ortaya çıkan Terzi dizisi detaylanmaya devam ediyor. Şimdi de dizide yer alan kadın başrol ortaya çıktı.

Bundan aylar öncesinde TV8 kanalında Süslü Korkuluk dizisinin tanıtımı yayınlanmıştı. Dizinin tanıtımının yayınlanmasıyla beraber Çağatay Ulusoy’un da ekranlara geri döneceğini öğrenmiştik. Dizinin tanıtımlarının birkaç gün kadar ekranlara gelmesinin ardından, şaşırtıcı bir şekilde dizi yayınlanmadı ve projenin kanal ile anlaşmasının iptal edildiği ortaya çıktı. Diziye yeni kanal arandı falan derken dizinin Netflix üzerinden yayınlanacağı ortaya çıkmıştı. Hemen sonrasında ise dizinin isminin değiştiği ortaya çıktı. Terzi adını aldığı söylenen dizide şimdi de oyuncular noktasında yeni gelişmeler var.

Öyle ki tüm bu süreç içerisinde bazı oyuncular ortaya çıkmış olsa da Terzi dizisinde yer alacak kadın başrol oyuncusunun kim olacağı bir türlü belli olmamıştı. İşte tam da bu konuda yeni bir bilgi var.

Terzi Dizisinin Yeni Başrol Oyuncusu Şifanur Gül Olacak

Birsen Altuntaş’ın haberine göre dizide yer alacak olan kadın başrol, Şifanur Gül olacak. Daha önce yine Netflix platformunda yayınlanacağı ortaya çıkan Yaratılan dizisinde yer aldığı bilinen başarılı oyuncunun, Kırmızı Oda ve Uyanış Büyük Selçuklu gibi yapımlarda da yer aldığını biliyoruz. Şimdi de Terzi dizisinin başrolü olarak gelmesini bekliyoruz.

Açıkçası yeni yüzlerden biri olması nedeniyle şimdiden merak uyandıran başarılı oyuncunun dışında dizideki oyuncu kadrosunun da çok zengin olması bekleniyor.

22-04/12/terzi.jpg

Henüz net olarak açıklanmadı ama dizide Ece Sükan, Olgun Şimşek, Salih Bademci gibi çok iddialı isimlerin olacağı belirtiliyor.

Zaten başrolde göreceğimiz isim de bir süredir yeni projeleri merakla beklenen Çağatay Ulusoy. TV8’de yayınlanacakken bir anda Netflix platformuna dönen yeni adıyla Terzi dizisinin ne zaman yayınlanacağı konusu ise hala net değil.

Bu konuda da yakın zamanda detaylar ortaya çıkacaktır. Zira TV8’de yayınlanacağının söylendiği dönem dizinin tanıtımı bile hazırdı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin