Netflix'in yeni komedi dizisi Country Comfort başladı! Diziyi tanıyalım!

Katharine McPhee'nin başrolünde yer aldığı müzik temalı modern aile komedisi "Country Comfort" Netflix'te başladı! Country Comfort konusu, fragmanı, oyuncuları...

Netflix'in yeni komedi dizisi "Country Comfort" izleyiciyle buluştu.

NETFLIX'İN YENİ DİZİSİ COUNTRY COMFORT BAŞLADI!

Oyuncu-şarkıcı Katharine McPhee'nin (Smash, Scorpion) başrolünde yer aldığı müzik temalı modern aile komedisinin 1. sezon bölümleri 19 Mart 2021 Cuma günü Netflix kütüphanesine eklendi.

Kiki Productions yapımcılığında hazırlanan dizinin ilk sezonu 10 bölümden oluşuyor.

COUNTRY COMFORT NASIL BİR DİZİ?

Peki, Country Comfort'ta izleyiciyi nasıl bir hikaye bekliyor?

Umut vadeden azimli bir country şarkıcısı olan genç Bailey (Katharine McPhee), kariyeri ve özel hayatı raydan çıktığında, sert kovboy Beau'nun (Eddie Cibrian) beş çocuğuna dadılık yapmak üzere işe girer. Bu acemi dadı, asla pes etmeyen karakteri ve hiç eksilmeyen Güneyli sıcaklığıyla hem aile dinamiklerini yönetir hem de onların özlemini çektiği anne figürüne dönüşür.

Diğer yandan Bailey'i şaşırtan bir şey olur: Yetenekli müzisyenlerden oluşan bu aile, onun müzik grubu hâline gelir ve star olma hayallerini yeniden kovalaması için ona yardım eder.

21-03/23/country-comfort-karakterleri.jpg

Katharine McPhee ve Eddie Cibrian dışında yapımın oyuncu kadrosunda yer alan diğer isimler Ricardo Hurtado (Tuck), Jamie Martin Mann (Brody), Griffin McIntyre (Dylan), Shiloh Verrico (Cassidy), Pyper Braun (Chloe), Janet Varney (Summer), Eric Balfour (Boone) olarak sıralanıyor.

Sezonun süreleri 21 ile 27 dakika arasında değişen bölümleri şöyle:

- 1. Sezon 1. Bölüm: "Ayrılığın Ardından" (21 dakika)
- 1. Sezon 2. Bölüm: "Gitarımdaki Gözyaşları" (26 dakika)
- 1. Sezon 3. Bölüm: "Her Yerde İşaret Görüyorum" (27 dakika)
- 1. Sezon 4. Bölüm: "Kızım" (23 dakika)
- 1. Sezon 5. Bölüm: "Hüzün" (25 dakika)
- 1. Sezon 6. Bölüm: "Summer ve Beau" (27 dakika)
- 1. Sezon 7. Bölüm: "Unutulmamış Duygular" (24 dakika)
- 1. Sezon 8. Bölüm: "Dizginleri Ele Almak" (25 dakika)
- 1. Sezon 9. Bölüm: "Benim İçin Önemlisin" (24 dakika)
- 1. Sezon 10. Bölüm: "İnişli Çıkışlı Bir Yol" (27 dakika)

Sezonu açılış bölümü olan "Ayrılığın Ardından"da; Bailey'in kariyerinde yakaladığı büyük fırsat hüsran ve aşk acısıyla sonuçlansa da fırtınalı bir gecede gerçekleşen tesadüfi bir karşılaşma ona yeni kapılar açar.

21-03/23/country-comfort-dizisi.jpg

Caryn Lucas'ın yaratıcısı olduğu yapımın ilk sezon bölümlerinin yönetmen koltuğunu Kelly Park, David Kendall, Leslie Kolins Small üçlüsü paylaşmakta.

"Country Comfort" (Netflix) Turkçe Alt Yazılı Fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin