Netflix'in yeni korku dizisi The Guest 1. sezonuyla başladı! The Guest nasıl bir dizi?

Şeytan çıkarma ve şamanizm temalı Güney Kore yapımı korku-gerilim dizisi "The Guest"in 1. sezon bölümleri Netflix'e eklendi. The Guest nasıl bir dizi?

Netflix'ten şeytan çıkarma ve şamanizm temalı yeni bir Güney Kore yapımı korku-gerilim dizisi...

THE GUEST 1. SEZON NETFLIX'TE!

2018 yılında Güney Kore'de OCN kanalında yayınlanan; korku, gerilim ve gizem öğelerini harmanlayan "The Guest (Son: The Guest)" dizisinin 1. sezonu Aralık 2020 itibarıyla Netflix kütüphanesine eklendi.

Kim Dong-wook (Find Me in Your Memory) ve Kim Jae-wook (Her Private Life) ikilisini başrollerde izlediğimiz korku dizisinin ilk sezonu toplam 16 bölümden oluşuyor.

Sezonun bölüm süreleri 60 ila 82 dakika arasında değişiyor.

20-12/08/the-guest-dizisi-poster.jpg

"THE GUEST" KONU VE KADRO BİLGİLERİ

The Guest'in hikayesi; ortak trajik geçmişlerinin etkisiyle bir araya gelen bir medyum, bir rahip ve bir dedektifin kana susamış, kudretli bir ruhu alt etmek için güçlerini birleştirmesiyle gelişen gerilim ve korku yüklü olaylara odaklanıyor.

Sezonun açılış bölümünde; Yoon Hwa-pyung, çocukluk çağında insanların bedenini ele geçiren bir ruhun saçtığı dehşete tanıklık etmek durumunda kalır. Seneler geçtikten sonra psişik bir vizyon onu bir havzaya gitmeye sevk eder.

Dizinin oyuncu kadrosunda Kim Dong-wook (Yoon Hwa-pyung) ve Kim Jae-wook'a (Choi Yoon / Matthew) eşlik eden oyuncular şöyle sıralanıyor: Jung Eun-chae (Kang Gil-young), Lee Won-jong (Yook Gwang), Ahn Nae-sang (Rahip Yang), Baek Bum-soo (Choi Min-goo), Lee Joong-ok (Choi Min-sang), Kim Hye-eun (Park Hong-joo), Shim Yi-young (Lee Hye-kyung), Heo Yool (Jung Seo-yoon).

"The Guest" (Netflix) Fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin