Sihirli Annem'in Çilek'i Eylül Ugan olacak!

Sihirli Annem'in kadrosunda son dakika değişikliği yaşandı.

Merve Mutlu
08 Aralık 2020 - 16:36
Gündem

1 Ocak'tan itibaren faaliyete geçecek olan Acun Ilıcalı'nın dijital platformu olan Exxen'in heyecanla beklenen dizisi Sihirli Annem'in setinde son dakika oyuncu değişikliği yaşandı. Çekimleri geçtiğimiz gün başlayan Sihirli Annem'in yeni Çilek'i kim oldu?

20-12/08/ilekm-lim.jpg

İnci Türkay, Gizem Güven, Defne Joy Foster, Şahap Sayılgan, Jess Molho, Michele Cedolin, Zeynep Özkaya ve Jennifer Boyner gibi sevilen isimlerden oluşan oyuncu kadrosu ile ekranların sevilen dizileri arasına giren proje Exxen için yeniden çekilirken kadro tamamen yenilendi. Süreç Film imzasıyla hazırlanan dizinin, 10'ar bölüm halinde 2 sezon olarak çekilmesine karar verilirken yeni kadro da heyecan yarattı.

 

Sihirli Annem'in Çilek'i Eylül Ugan olacak!

20-12/08/ilek.png

Betüş'ü canlandıracak olan yeni oyuncu Açelya Topaloğlu olurken, Nevra Serezli'nin Dudu rolünü Nergis Kumbasar, Gül Onat'ın Perihan karakterini ise Lale Başar canlandıracak. Betüş'ün fani kocası Sadık'ı Emre Altuğ, Eda'yı Tara Mcmillen'ın, Yavuz'u da Ogeday Girişken'in canlandıracağı açıklandı ve heyecan yarattı. Çocuk oyuncular merak uyandırırken kadrodaki isimler de açıklanmaya devam ediyor. Dizinin sevilen Çilek karakterini Eylül Ugan canlandıracak. Sihirli Annem'in Cem'i ve Ceren'ini de Egemen Uysal ve Cemre Demircan canlandırıyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin