Ceyda Düvenci Öğrenci Evi dizisinin kadrosunda!

Öğrenci Evi dizisine yeni isim katıldı.

Merve Mutlu
08 Aralık 2020 - 17:31
Gündem

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu ve 1 Ocak'ta yayın hayatına başlayacak olan Öğrenci Evi adlı dizi projesinin kadrosu şekillenmeye devam ediyor. Cast çalışmaları süren diziye bir yeni oyuncu daha dahil oldu.

20-12/08/exxen-1607438616.jpg

Dizi, reality show, müzikal, yarışma, belgesel, çocuk projeleri gibi içeriklere ev sahipliği yapacak olan platformda yer alacak birçok içerik belli olurken o dizilerden birinin çalışmaları hız kazandı. Tims&B'nin imza atacağı Öğrenci Evi dizisi de platformun öne çıkan projeleri arasında. Doğa Can Anafarta'nın yönetmen koltuğuna oturacağı gençlik dizisi: Bertan Asllani, Baran Bölükbaşı, Zülal Sude Güler, Ceren Balcı, Serra Pirinç ve Samet Kaan Kuyucu gibi isimleri kadroda bir araya getirdi.

Ceyda Düvenci Öğrenci Evi dizisinin kadrosunda!

20-12/08/ceyda-duvenci.jpg

Genç isimleri başrolde bir araya getiren yeni dizi projesi, 1 Ocak'tan itibaren yayın hayatına başlayacak olan Exxen'de yayınlanacak. Ekranların sevilen isimlerin den biri olan Ceyda Düvenci dizinin kadrosuna dahil oldu.

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin