Netflix'ten Asterix & Obelix dizisi geliyor!

Asterix & Obelix bu kez mini dizi oluyor.

Merve Mutlu
04 Mart 2021 - 16:56
Kültür Sanat

2002 yapımı Asterix & Obelix: Mission Cleopatra filminin senaristi ve yönetmeni Alain Chabat tarafından yönetilecek olan yeni Netflix projesi Asterix & Obelix için hazırlıklar başladı. İlk kez 1961'de yayımlanan Asterix & Obelix, şimdiye kadar 38 sayıya ulaştı ve bu yıl içinde 39.su çıkacak.

21-03/04/asterix.png

111 dile çevrilen çizgi romanlardan uyarlanan animasyon veya oyuncularla çekilmiş 15 filmi bulunan çizgi romanMÖ 50 yılında sihirli bir iksirin yardımıyla Roma istilasına karşı koyan bir Galya köyünün maceralarını konu alıyor. Fransız yayınevi Les Editions Albert René'yle bir ortaklık anlaşması imzalayan şirket, sevilen çizgi roman serisinden uyarlanacak Fransızca bir animasyon diziye onay verdi. Mini dizi 2023'te yayınlanacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin