Behzat Ç. efsanesi yeni kadroyla dönüyor!

Behzat Ç. yeniden çekiliyor.

Merve Mutlu
05 Mart 2021 - 12:26
Gündem

Başkomiser Behzat karakteri ile Erdal Beşikçioğlu'nun başrolde yer aldığı ve Nejat İşler, İnanç Konukçu gibi eski isimlerin yanı sıra Fatih Artman, Berkan Şal, Seda Bakan, Ege Aydan, Ayça Eren gibi isimleri bir araya getiren ve "Bir Ankara Polisiyesi" sloganı ile Star TV ekranlarında yayınlandığı dönemde fırtınalar estiren Behzat Ç. dizisi yeniden çekiliyor.

21-03/05/behzat.jpeg

Geçtiğimiz dönemde BluTv ekranlarında yeni sezonu ile karşımıza çıkan dizi, Doruk Acar'ın patronu olduğu Insignia Yapım ile birlikte Emrah Serbes’in hem senarist, hem de yönetmen olarak ortak yapımcı olacağı bir yapım olarak yeniden çekilecek. Dizinin cast çalışmaları dün itibarıyla başladı. Başrol için görüşmeler sürerken, tüm karakterler için hummalı bir araştırma başlatıldı.

Behzat Ç. efsanesi yeni kadroyla dönüyor!

21-03/05/behzat-c-1614936983.jpg

Yazar Emrah Serbest Behzat Ç. efsanesini yeni oyuncularla yeniden sevenleriyle buluşturacak. Serbes mayıs ayında yayınlanacak olan "Behzat Ç: Çekiç ve Gül" adlı yeni kitabından uyarladığı yeni hikayeleri dizi yapıyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin