BluTV, Mart ayı programı belli oldu! Neler var?

Mart ayında BluTv'de neler var?

Merve Mutlu
05 Mart 2021 - 13:21
Gündem

Türkiye'nin sevilen dijital platformu BluTV'nin Mart ayı takvimi açıklandı. Popüler platformda  ‘Acans’, ‘Doğu’ ve ‘Gürkan Şef ile Ateş Oyunları’ gibi özel yapımlarının yanı sıra, tüm dünyada ses getiren ‘Killing Eve’, ‘Condor’, ‘Gossip Girl’, ‘The Young Sheldon’ gibi yabancı diziler Mart ayında BluTV’de izlenebilecek. Bununla beraber, ‘Bohemian Rhapsody’, ‘Fantastic Mr. Fox’, ‘JFK’, ‘Kiss Kiss Bang Bang’ ve ‘Once Upon A Time In America’ gibi ödüllü yabancı filmlerle sinemaseverleri dopdolu bir ay bekliyor.

21-03/05/blu.png

Üç yeni özel yapım ile izleyicilerinin karşısına çıkan BluTV, 6 Mart'ta et ve mangal üzerine kıyasıya bir mücadelenin ortaya konulacağı ‘Gürkan Şef ile Ateş Oyunları’, 11 Mart'ta yayınlanacak olan reklam dünyasının kapılarının aralanacağı; başrollerinde Bülent Emrah Parlak, Algı Eke ve Derya Alabora’nın buluştuğu ‘Acans’, Başarılı komedyen Doğu Demirkol’un hem yönetmenliğini hem başrolünü üstlendiği, senaryosunu ise Murat Özsoy’la kaleme aldığı; ‘Doğu’ hiçbir konuda başarılı olamamış bir gencin komedyen olma hikayesini anlatmak üzere yola çıktı.

BluTV, Mart ayı programı belli oldu! Neler var?

21-03/05/blutc.jpg

Mart ayında ayrıca başrollerini Sandra Oh ve Jodie Comer’in paylaştığı  ‘Killing Eve’in 2. ve 3. sezonları izleyicilerle buluşacak. Kendini tehlikeli bir planın içinde bulan CIA analistinin hikayesini anlatan politik gerilim dizisi ‘Condor’ da izleyici karşısına çıkacak. Altı sezon süren fenomen gençlik dizisi Gossip Girl, ikonik karakterleri ve New York manzaralarıyla seyirciyi ışıltılı bir dünyanın içine çekerken komedi dizisi The Big Bang Theory’nin baş karakteri Sheldon’ın küçüklüğünü ve gençliğini anlatan eğlenceli dizi ‘The Young Sheldon’ ise izleyicileri etkileyecek. Efsanevi grup Queen’in solisti, Freddy Mercury’nin hayatını anlatan ‘Bohemian Rhapsody’, Wes Anderson’ın ilk stop-motion animasyon filmi ‘Fantastic Mr. Fox’, usta yönetmen Oliver Stone’un yönetmenliğini üstlendiği gerilim filmi ‘JFK’ ve başrollerinde Robert Downey Jr. ile Val Kimmer’ı bir araya getiren kara komedi- aksiyon filmi ‘Kiss Kiss Bang Bang’ bu seçkide öne çıkan yapımlar arasında

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin