The Simpsons, FOX kanalından iki sezonluk daha onay aldı!

The Simpsons 33. ve 34. sezonlarını garantiledi.

Merve Mutlu
05 Mart 2021 - 13:25
Kültür Sanat

21 Mart'ta 700. bölümü devirmeye hazırlanan ekranların kült animasyon dizisi The Simpsons'tan izleyicilerini memnun edecek haberler geldi. Televizyon dünyasının primetime kuşağında ekranlara gelen en uzun soluklu dizisi olma unvanına sahip popüler animasyon dizisi en az 2 sezon daha ekranlarda olacak.

21-03/05/simpsnon.jpg

32. sezonunun yayınına devam eden dizi, bölüm sayılarında değişiklik yapılmazsa 2023 yılında 757 bölüme ulaşarak rekorunu daha da geliştirmiş olacak. 33. ve 34. onaylarını alan dizi nin seslendirme kadrosunda Dan Castellaneta, Julie Kavner, Nancy Cartwright, Yeardley Smith, Hank Azaria, Harry Shearer gibi isimler bulunuyor.

The Simpsons, FOX kanalından iki sezonluk daha onay aldı!

21-03/05/the-simpson.jpg

Senelerdir izlenme oranlarında güçlü ve istikrarlı bir grafik ortaya koyan dizinin yürütücü yapımcı kadrosu James L. Brooks, Matt Groening ve Al Jean'den oluşuyor. 89 yılında başlayan yapım 2 sezon daha garantiledi.

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin