Hande Oktan, Seni Çok Bekledim’in kadrosunda!

Seni Çok Bekledim’in kadrosuna yeni oyuncu katıldı.

Merve Mutlu
05 Mart 2021 - 13:26
Gündem

Skala Yapım ve DNZ Film imzasıyla hazırlanarak Star TV'de Cuma akşamları izleyici karşısına çıkan Seni Çok Bekledim dizisi, İrem Helvacıoğlu ile Özcan Deniz'i başrolde buluşturan kadrosu ve etkileyici hikayesi ile izleyicilerin beğenisini toplamaya devam ediyor.

21-03/05/seni-cok-bekledim.png

Yönetmenliğini Şahin Altuğ’un yaptığı dizinin dev kadrosunda Özcan Deniz ve İrem Helvacıoğlu’nun yanı sıra; Mustafa Uğurlu, Yıldız Kültür, Caner Şahin, İlhan Şen, Lila Gürmen, Ali İpin, Durul Bazan, Türkü Turan, Hakan Ummak, Sibel Şişman, Gürkan Güzeyhuz, Şehsuvar Aktaş, Mehmet Ulay, Selen Domaç, Nihan Büyükağaç ve Damla Makar rol alıyor.

Hande Oktan, Seni Çok Bekledim’in kadrosunda!

21-03/05/hande-oktan.png

Heyecan ve aksiyon dolu sahnelerin  her bölümde arttığı diziye Hande Oktan, ‘Savcı Pınar’ rolü ile dahil olacak. ‘Demir Leblebi’ lakaplı ‘Savcı Pınar’ rolü ile diziye girecek olan başarılı oyuncu Hande Oktan, seyirciyi heyecan dolu bir serüvenin de içine çekecek.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin