Netflix'ten hip hop kültürünü anlatan yeni bir belgesel serisi: Rapture

Netflix, dünyaca ünlü hip hop sanatçılarının yaşamlarının perde arkasını izleyicilerle buluşturuyor.

Volkan Küçükel
29 Ocak 2018 - 17:18
Gündem

"Nas'ten Rapsody'e, Logic'ten TI'e... Hip hop'ın anlatacak bir hikayesi var ve şimdi tam zamanı..."

Film ve dizi kategorisinde bünyesine her geçen gün yeni yapımlar ekleyen online yayın platformlarından Netflix bu kez yeni bir belgesel yapımı takipçileriyle buluşturmaya hazırlanıyor.

"RAPTURE" 30 MART'TA GELİYOR!

Platform, hip hop dünyasının önemli markası Mass Appeal'ın yapımcılığında 8 bölümden oluşan "Rapture" isimli hip hop'ın küresel kültür üzerindeki etkisini gözler önüne seren belgesel serisini 30 Mart'ta aboneleriyle buluşturacak.

BELGESELDE HANGİ HIP-HOP'ÇILAR VAR?

Hip hop dünyasının derinlerine inecek olan Rapture'da Nas, Dave East, T.I., Rapsody, Logic, G-Eazy, A Boogie wit da Hoodie, 2 Chainz ve Just Blaze gibi türün önemli temsilcilerini izleyeceğiz.

18-01/29/rapture-netflix.jpg

Yapımda bu sanatçıların aile ve arkadaşlarıyla olan günlük yaşamları ve turne deneyimleri gözler önüne serilecek.

PROJENİN ARKASINDAKİ İSİMLER

Sacha Jenkins, Ben Selkow, Geeta Gandbhir, Steven Caple Jr., Marcus A. Clarke ve Gabriel Noble'ın yönetmen kadrosunda bulunduğu Rapture'ın yapımcı kadrosu ise Jenkins, Selkow, Peter Bittenbender, Ben Cotner, Zana Lawrence ve Lisa Nishimura gibi isimlerden oluşuyor.

Jenkins yeni projeleriyle ilgili 1996 senesinden bu yana hip hop hikayelerini anlatmaya devam ettiklerini ve Netflix ile birlikte çalışacak olmanın Mass Appeal için büyük bir onur olduğunu dile getirdi.

Jenkins geçmiş dönemde Mass Appeal yapımı Burn Motherfucker, Burn!' isimli belgeselin de yönetmenliğini üstlenmişti.

"Rapture" fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin