Netflix'ten Kore yapımı bilim-kurgu gerilimi "The Silent Sea" geliyor!

Koreli ünlü aktör Jung Woo-sung ve Netflix "The Silent Sea" adlı yeni bir bilim-kurgu gerilimi türündeki dizi için anlaştı. The Silent Sea nasıl bir dizi? Konusu ne?

Dünyanın önde gelen dijital yayın platformlarından Netflix her ay onlarca dizi, film ve belgeseli aboneleriyle buluştururken bir yandan da yeni dizi projelerini duyurmaya devam ediyor.

NETFLIX'TEN YENİ BİR KORE DİZİSİ: THE SILENT SEA

Platform, Innocent Witness ve Steel Rain filmlerinin yıldız ismi Jung Woo-sung'un yapımcıları arasında bulunduğu, gizem unsurlarıyla bezeli bilim-kurgu gerilim türündeki "The Silent Sea" isimli yeni dizisini duyurdu.

"THE SILENT SEA" KONUSU

Peki, The Silent Sea nasıl bir dizi? Konusu ne?

Hikayesi dünyanın su kaynaklarının tükenmekte olduğu tehlikeli bir gelecekte geçen The Silent Sea'de terk edilmiş bir araştırma istasyonundan bilinmeyen bazı örnekleri elde etmek için aya doğru yola çıkan bir grup seçkin bilim adamının hikayesini izleyeceğiz.

19-12/23/the-silent-sea-netflix.jpg

The Silent Sea'nin çıkış noktası olarak Choi Hang-yong'un yönetmenliğini üstlendiği Mise-en-scène Kısa Film Festivali'nde yer almış 2014 yapımı kısa filmden esinlenildi.

PROJENİN ARKASINDAKİ İSİMLER

Choi aynı zamanda yeni dizi projesinin yönetmeni olarak ekipte yer alıyor.

The Silent Sea'nin uyarlama senaryosunu Hong Kong Uluslararası Film Festivali Derneği tarafından her yıl düzenlenen Asya Film Ödülleri'nin 4.sünde Mother filmiyle en iyi senaryo ödülünü kazanan Park Eun-kyo kaleme alıyor.

19-12/23/mother-filmi.jpg

NETFLIX'İN KORE YAPIMLARI ARTIYOR!

Proje, Güney Kore'de oldukça aktif olan Netflix'in gündeme gelen en son Kore yapımı dizi projesi oldu. Netflix geçtiğimiz günlerde Mr. Sunshine yönetmeni Lee Eung-bok ile popüler korku karikatür-çizgi romanı Sweet Home'un dizi uyarlamasının çalışmalarına başlandığını duyurmuştu.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin