Çukur 3. sezon 14. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Yeni bölümde neler olacak?

Fenomen dizi Çukur'un yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

Merve Mutlu
23 Aralık 2019 - 14:25
Yeni Bölüm

Pazartesi akşamlarının vazgeçilmez fenomen dizisi Çukur'un 3. sezon 14. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Heyecan uyandıran yeni bölüm tanıtımı, bölümün sürprizini de ortaya çıkardı. 

19-12/23/yamac.png

Oyuncu kadrosunda Erkan Kolçak Köstendil, Aras Bulut İynemli ve Necip Memilli gibi başrol oyuncularının yanı sıra ekibe yeni katılan Hazal Subaşı ve Damla Sönmez gibi başarılı oyuncuların da yer aldığı Çukur dizisi, kendi gününün en çok izleneni olmaya devam ediyor. 

Çukur yeni bölümde neler olacak?

19-12/23/azer-karaca.png

Çukur'un bu akşam yayınlanacak olan yeni bölümü yine nefesleri kesecek. Azer ve Yamaç arasında mücadele devam ederken, Karaca'nın Azer'in evinden çıkması herkesi şaşırtacak. Sultan Ana'nın da haberinin olduğu bu gelişmenin, savaşı bitirmek için bir hamle olduğu söyleniyor. 

Ayrıca ateş altında kalan Yamaç'a yardım eden gizemli kişinin de Mahsun çıkması kafaları iyice karıştıracak. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin