Ramo dizisi ne zaman başlayacak? Yayın günü belli oldu!

Merak edilen dizi Ramo ne zaman başlayacak?

Merve Mutlu
23 Aralık 2019 - 13:01
Yeni Bölüm

Başrollerinde: Ramazan (Ramo) karakteri ile Murat Yıldırım'ın, Avukat Sibel karakteri ile de Esra Bilgiç'in yer aldığı, bir çete teması taşıyacak olan yeni dizi Ramo'nun ne zaman başlayacağı merak ediliyor. 

19-12/19/ramo.png

Oyuncu kadrosunda: Cemre Baysel, Görkem Sevindik, İdil Fırat,İlhan Şen, Yıldırım Gücük, Yiğit Özşener, Rüzgar Aksoy, Sacide Taşaner ve Burcu Cavrar gibi başarılı isimleri bir araya getiren dizinin hazırlıkları uzun zamandır devam ediyordu. Dizinin çekimlerinin başlamasının ardından yapılan yönetmen değişikliği nedeniyle eldeki hazır çekimlerin çöpe atılıp en baştan başlanması dizinin hazırlık sürecinin uzamasına neden olmuştu. Yeni yönetmen Yağız Alp Akaydın'ın devraldığı dizinin hazırlıkları tamamlandı. 

Ramo ne zaman başlıyor?

19-12/19/ramo-ne-zaman-baslayack.png

Çekimleri İstanbul’da başlayıp, Adana’da devam eden Ramo dizisinin izleyici ile buluşması için geri sayım başladı. Senaryosunu Muhteşem Yüzyıl dizisini kaleme alan Yılmaz Şahin'in yaptığı proje, ocak ayının ikinci haftasında 21 Ocak'ta izleyici ile buluşacak. Ancak dizinin hangi gün yayınlanacağı henüz bilinmiyor. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin