Çukur'un Mahsun'u Berkay Ateş 3. sezon 14. bölümde geri döndü!

Show TV ekranlarının sevilen dizisi Çukur hız kesmiyor.

Merve Mutlu
23 Aralık 2019 - 11:30
Yeni Bölüm

Show TV ekranlarının fenomen dizisi Çukur, hız kesmeden izleyici karşısına çıkmaya devam ediyor. Pazartesi akşamı yayınlanacak olan 3. sezon 14. bölüm fragmanı ile ortaya çıkan bir sürpriz ise izleyenleri heyecanlandırdı. 

19-12/23/ukur-mahsun.png

Ödüllü ve çok sevilen oyuncu Berkay Ateş, Çukur dizisinde Koçovalı ailesinin düşmanı olan Çeto'nun yakın arkadaşı ve adamı olan Mahsun karakteri ile yer almış ve oldukça sevilmişti. Çeto'nun ölümünün ardından kısa bir süre sonra Mahsun'un babası olduğunu bilmediği ve öğrenince çok acı çektiği adamı öldürmesinin ardından diziden ayrılmıştı. 

Mahsun Çukur'a geri dönüyor!

19-12/23/ukur.jpg

Çeto'nun yakını olan ve uzun bir süre Koçovalı ailesine düşmanlık eden Mahsun, sevilen dizi Çukur'un yeni bölüm fragmanında yeniden ortaya çıktı. Mahsun'un dönüşü ise izleyicileri heyecanlandırmaya yetti. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin