Babil ne zaman başlayacak?

Merak uyandıran yeni dizi Babil ne zaman başlayacak?

Merve Mutlu
23 Aralık 2019 - 11:00
Yeni Bölüm

Kadrosunda 6 başrolü bir araya getiren ve Halit Ergenç, Ozan Güven, Aslı Enver, Birce Akalay, Nur Fettahoğlu ve Mesut Akusta'nın başarıyla rol aldığı yeni dizi Babil'in ne zaman başlayacağı konusu merak ediliyor. 

19-12/23/babil-ne-zaman.jpg

İlk olarak Dijiturk'ün internet platformu olan belN Connect'te yayınlanacağı açıklanmıştı ancak  daha sonra yaşanan yayınlanma zamanı anlaşmazlığı nedeniyle Ay Yapım'ın Star TV ile anlaştığı yeni dizi, hem kadrosu hem de fragmanından anlaşılan konusu ile büyük merak uyandırıyor. 

Babil ne zaman başlıyor?

19-12/23/babil-dizisi.png

70 - 80 dakikalık bölümler halinde hazırlanan diziinin Star TV'de nasıl bir yayınlama saati ile izleyiciye ulaştırılacağı merak edilirken bir diğer merak konusu da dizinin ne zaman başlayacağı oldu. Uluç Bayraktar yönetmenliğinde hazırlanan dizinin Ocak ayında izleyici karşısına çıkacak. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin