Payitaht Abdülhamid Tahsin Paşa öldü mü?

Cuma akşamlarının vazgeçilmezi olan Payitaht Abdülhamid'de korkutan gelişme.

Merve Mutlu
23 Aralık 2019 - 10:36
Yeni Bölüm

Osmanlı İmparatorluğu'nun sevilen padişahlarından biri olan Abdülhamid Han'ın başta olduğu dönemi anlatan bir dönem dizisi olarak TRT1 ekranlarında izleyici ile buluşan Payitaht Abdülhamid dizisinin yeni bölümü büyük bir heyecanla bekleniyor. 

19-12/23/payitaht-abdulhamid-102.jpg

Başrolünde Abdülhamid Han'ı canlandıran oyuncu Bülent İnal'ın yer aldığı dizi, cuma akşamları izleyici ile buluşmaya devam ediyor. Dizinin yeni bölüm fragmanında ise Bahadır Yenişehirlioğlu'nun canlandırdığı Tahsin Paşa'nın akıbeti merak uyandırıyor. 

Payitaht Abdülhamid'de Tahsin Paşa ölecek mi?

19-12/23/tahsin-pasa-olecek-mi.png

Dizinin merakla beklenen 102. bölümünün fragmanında: Tahsin Paşa'nın rahatsızlandığı görülüyor. Bulgar prensliği ile geçen konuşmanın ardından Abdülhamid'in tehditleri göze çarparken, Tahsin Paşa'nın yere yığılması da dikkat çekiyor. Tahsin Paşa'nın ölüp ölmeyeceği merak edilirken doktorun "Tahsin Paşa hakkın rahmetine kavuştu." sözleri dikkat çekiyor. Bu gelişme ile birlikte karakteri başarıyla canlandıran Bahadır Yenişehirlioğlu da diziden ayrılıyor.  

Tahsin Paşa nasıl öldü?

19-12/23/tahsin-pasa.png

Sultan Abdülhamid Han’ın talimatıyla 26 Kasım 1894 yılında Süreyya Paşa’nın vefat etmesiyle boşalan Mabeyn Başkatipliği’ne tayin edilen Tahsin Paşa 1930 senesinde İstanbul’da vefat etmiştir. Vefatının ardından Eyüp Sultan'a defnedildi.  

Payitaht Abdülhamid 102. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin