Netflix'ten sıkı bir aksiyon! The Stronghold nasıl bir yapım?

Aksiyon, macera ve gerilim öğelerini harmanlayan Cédric Jimenez imzalı "The Stronghold (BAC Nord)" Netflix'te yayınlandı. Konusu, fragmanı, oyuncuları...

Marsilya'nın kuzey banliyölerinde sıkı bir aksiyona hazır mısınız?

Aksiyon, macera ve gerilim öğelerini harmanlayan Cédric Jimenez (Kanunun Kuvveti) imzalı "The Stronghold (BAC Nord)" Netflix'te yayınlandı.

"THE STRONGHOLD" KONUSU

17 Eylül 2021 Cuma günü yayınlanan ve başrollerini François Civil, Gilles Lellouche ve Karim Leklou'nun paylaştığı filmin konusuna bakacak olursak;

The Stronghold'un konusu; adi suçlularla uğraşmaktan bıkan üç Marsilyalı polisin, büyük bir uyuşturucu ağını çökertme şansı yakalamasına ve önemli bir muhbirin büyük talebinin onları sınırları aşmaya zorlamasına odaklanıyor.

Marsilya'nın kuzey banliyöleri, Fransa'nın en yüksek suç oranlı bölgesi olma rekorunu elinde tutmaktadır. Greg, Yass ve Antoine'in polis ekibi, tutuklama ve uyuşturucu ele geçirme istatistiklerini iyileştirmeleri için patronlarından güçlü bir baskıyla karşı karşıyadır.

Adeta orman kanunlarının hüküm sürdüğü bu yüksek riskli ortamda, kimin avcı ve kimin av olduğunu söylemek çoğu zaman zordur. Ekip bu ortamda çok önemli bir operasyona atandığında ahlaki ve profesyonel sınırların kırılma noktasına kadar zorlandığı bir göreve başlar.

21-09/17/the-stronghold-foto.jpeg

"THE STRONGHOLD" OYUNCULARI

Yapımın oyuncu kadrosunda Gilles Lellouche, Karim Leklou, François Civil üçlüsüne Adèle Exarchopoulos, Kenza Fortas, Cyril Lecomte, Michaël Abiteboul, Idir Azougli, Vincent Darmuzey gibi isimler eşlik ediyor.

Sert ve gerçekçi bir tarza sahip olan yapımın yönetmen koltuğunda Cédric Jimenez otururken; senaryo ise Jimenez & Audrey Diwan iş birliğiyle hazırlandı.

21-09/17/the-stronghold-poster.JPG

"The Stronghold" Fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin