Sürükleyici psikolojik drama Dağları Deviren Baba konusu, fragmanı

Emekli bir istihbarat subayının dağlık bölgede kaybolan oğlunu arama çabası... Sürükleyici psikolojik drama "Dağları Deviren Baba (The Father Who Moves Mountains)" Netflix'te yayınlandı. Detaylar...

Emekli bir istihbarat subayının dağlık bölgede kaybolan oğlunu arama çabası...

Çaresiz bir babanın kararlılığını ve kederini konu alan sürükleyici psikolojik drama "Dağları Deviren Baba" 17 Eylül 2021 Cuma günü Netflix'te yayınlandı.

"DAĞLARI DEVİREN BABA" KONUSU

Peki, orijinal ismi "Tata muta muntii / The Father Who Moves Mountains" olan Romanya yapımı filmin konusu ne?

Dağları Deviren Baba filminin hikayesi; eski bir istihbarat yetkilisi olan babanın, oğlunun karla kaplı bir dağda çıktığı yürüyüşte kaybolmasının ardından varını yoğunu ortaya koymasına ve her şeyini riske atmasına odaklanıyor.

Daniel Sandu'nun yazıp yönettiği yapımın hikayesinin merkezinde emekli istihbarat yetkilisi Mircea (Adrian Titieni) bulunuyor.

Eski karısı Paula (Elena Purea) ve oğulları Cosmin'den ayrılan Mircea, Alina ile yeni bir hayata başlamıştır. Ancak Cosmin ve kız arkadaşının kışın dağlarda kaybolduğunu öğrenince hemen olay yerine gider.

Geleneksel yöntemlerin başarısızlığına tanık olduktan sonra, eski meslektaşlarından oğlunu bulmasına yardım etmelerini ister.

21-09/17/tata-muta-muntii-foto.jpeg

Adrian Titieni, Elena Purea, Judith State, Valeriu Andriuță, Tudor Smoleanu, Virgil Aioanei, Radu Botar, Petronela Grigorescu, Bogdan Nechifor, Cristian Bota yapımın oyuncu kadrosunda yer alan isimler.

DAĞLARI DEVİREN BABA NEREDE ÇEKİLDİ?

Etkileyici görselliğe sahip filmin çekimleri Romanya'da popüler turistik bir bölge olan Bucegi Dağları'nda üç kış boyunca gerçekleştirildi.

21-09/17/tata-muta-muntii-poster.jpg

"Dağları Deviren Baba" Fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin