Güldür Güldür Show Yeni Sezon Tanıtımı Yayınlandı

Güldür Güldür Show yeni sezon tanıtımı için ilk video geldi. Ekibe yeni katılan isimler de ilk tanıtım videosunda yer aldı. Peki yeni sezon tarihi belli mi?

Geçen sezon biraz geç final yapmasına karşın, yeni sezona geç başlamayacağını öğrendiğimiz Güldür Güldür Show için beklenen haber geldi. Aslında programın çekimleri iki hafta kadar öncesinde başlamıştı.

Fakat yeni sezon hakkında bir bilgi paylaşılmamıştı. Şimdi ise yeni sezon için hazırlanan tanıtım filmi yayınlandı. Tanıtım filminde dikkat çeken ise tabii ki oyuncular oldu. Yeni sezonda programda hangi oyuncular kalacak hangi oyuncular gidecek merak ediyorduk. Bir kere program Ecem Erkek gibi güçlü bir ismi kaybetmişti.

Tanıtımla beraber programa gelecek olan iki oyuncu da belli oldu. O zaman tanıtım filmi detaylarından söz edelim.

Güldür Güldür Show Yeni Sezon İlk Videosu

Programın yeni sezonu için paylaşılan videoda eski oyuncular dışında Ayça Damgacı ile Toygan Avanoğlu’nun kadroya dahil olduğunu gördük. Geçen sezon dizilerde yer alan ünlü isimlerin şimdi de Güldür Güldür sahnesinde yer aldığını görmek mümkün olacak.

Tanıtımda geri dönen oyuncular için de bilgiler yer aldığını görüyoruz. Aylin Kontente’nin de yine kadroda olduğunu görüyoruz.

Yayınlanan tanıtım videosunu da zaten yazıya ekliyor olacağız. Ama şunu da eklemek lazım ki hala yayın tarihi ortaya çıkmış değil. Zaten programın çekimleri başlamıştı dediğimiz gibi. Bunun için birkaç bölümün çoktan hazır olduğunu da düşünebiliriz.

Haliyle Eylül ayı bitmeden programın Show TV ekranlarında olduğunu görebiliriz. Ayrıca bu sezon Güldür Güldür’ün turneye çıkacağını da ekleyelim. Adana, Antalya, İzmir, Bursa gibi birçok şehirde de ekibin sahne alması bekleniyor. Tabii ki bu turnelerde yapılan çekimlerde yine Show TV ekranlarında yayınlanmış olacak.

Yeni sezon yayınlandığında başka bir değişiklik olacak mı göreceğiz. Şu an oyuncu kadrosu belli ve çok değişiklik yok gibi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin