Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı Reytingleri Nasıl? Dizi Ne Tepki Aldı?

Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı reytingleri için sonuçlar paylaşıldı. Dizinin ilk bölümü reyting listelerinde nasıl sonuçlar elde etti? Camdaki Kız'ı geçti mi?

TRT 1’in dönem dizilerine alışmaya başladık. Gerçekten çok başarılı yapımlar sunuluyor. İddialı birçok dizinin geldiğini gördük. Bu sezonda yine iddialı dizilerden biri olan Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı yapımı yayınlandı.

Haziran ve Temmuz aylarında dizinin oyuncu kadrosuna ilişkin çok fazla detay paylaşmıştık. Oyuncular, tanıtımlar derken dizinin ilk bölümü yayınlandı. İlk bölümün yayınlanmasından sonra dizinin reyting listelerinde nasıl bir yer alacağı da merak edilmişti. İlk bölüm için reyting sonuçları yayınlandı. Ne derece başarı elde edildiğini de görmüş olduk.

Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı Reytingleri Ne Durumda?

Dizinin Perşembe günü yayınlanmış olması, Camdaki Kız’a da rakip olması demek oluyor. Görünen o ki bu rekabetten birinci çıkan Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı oldu. Henüz ilk bölüm ama dizi, iki kategoride de birinci olmayı başardı.

Reyting sonuçlarının 3 kategoriye ayrıldığını biliyoruz. Buna göre baktığımız zaman ilk dikkatimizi çeken tabii ki Total sonuçları oluyor. Dizi total sonuçlarda birinci sırada yer almakta. İkinci sırada yer alan ise Total listesinde Camdaki Kız olmuş.

21-09/18/barbaroslar-akdenizin-kilici.jpg

AB listesine baktığımız zaman ise Camdaki Kız birinci ve Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı 2.sırada yer almış olarak gözüküyor.

ABC kategorisine bakıldığı zaman ise Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı reytingleri yine birinciliği almış gibi gözüküyor. İkinci sırada yer alan dizi de değişmiyor. Yine ikinci sırada yer alan dizi Camdaki Kız.

Görünen o ki Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı ve Camdaki Kız arasında ciddi bir rekabet yaşanacak. Önümüzdeki hafta yayınlanacak 2.bölümden sonra yarışta genel durum belli olacaktır. Şu an için her şey çok yeni. Bakalım uzun vadede reytingler için açıklanan sonuçlara bakmamız gerekecek. Yeni diziler iddialı onu biliyoruz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin