Netflix dizisi Squid Game ile ölüm kalım oyunu başladı!

Ölümcül bir oyun! Hayatta kalan kazanacak... Şiddet içerikli bir insanlık sınavına tanıklık ettiğimiz Netflix dizisi "Squid Game" Netflix'te başladı. Squid Game konusu, Türkçe alt yazılı fragmanı, oyuncuları, 2. sezon bilgisi...

Ölümcül bir oyun! Hayatta kalan kazanacak...

ÖLÜM OYUNU BAŞLIYOR! SQUID GAME DİZİSİNİ TANIYALIM!

Ölüm kalım oyunu başladı. Acaba hayatta kalıp 45,6 milyar won'luk ödülü kazanan kim olacak? Şiddet içerikli bir insanlık sınavına tanıklık ettiğimiz Netflix dizisi "Squid Game" Netflix'te başladı.

Güney Kore yapımı gerilim-aksiyon dizisinin 1. sezon bölümleri 17 Eylül 2021 Cuma tarihinde Netflix arşivine eklendi.

"SQUID GAME" KONUSU

Peki, Squid Game nasıl bir yapım? Konusu ne?

Başrollerde Lee Jung-jae (Chief of Staff) ve Park Hae-soo (Prison Playbook) ikilisinin yer aldığı Squid Game'in hikayesi; para sıkıntısı çeken yüzlerce oyuncunun, çocuk oyunlarında yarışmaları için aldıkları tuhaf daveti kabul etmesiyle gelişen olayları konu ediniyor.

İçeride her ne kadar onları cazip bir ödül bekliyor olsa da ciddi bir ölüm riski de kendilerini beklemektedir. Oyunların her biri kırmızı ışık, yeşil ışık gibi geleneksel çocuk oyunları olsa da bu oyunları kaybetmenin bedeli canından olmaktır.

Oyunun yaratıcısı kimdir? Oyunun asıl amacı nedir? Ve hayatta kalıp 45,6 milyar won'luk ödülü kazanan acaba kim olacaktır?

21-09/18/squid-game-izle.jpeg

Dizinin açılış bölümünde; kolay yoldan para kazanmayı uman beş parasız ve çaresiz Gi-hun, gizemli bir oyunda yer almayı kabul eder. Henüz ilk turun başında beklenmedik, korkunç bir olay gerçekleşir ve işler çığrından çıkmaya başlar.

Hwang Dong-hyuk'un yaratıcısı olduğu dizinin oyuncu kadrosunda Lee Jung-jae ve Park Hae-soo ikilisine Wi Ha-jun, Oh Young-soo, Jung Ho-yeon, Heo Sung-tae, Kim Joo-ryoung, Tripathi Anupam, You Seong-joo, Lee You-mi gibi isimler eşlik ediyor.

Squid Game'in 1. sezonunun, süreleri 32 ile 63 dakika arasında değişen bölümleri şöyle sıralanıyor:

- 1. Sezon 1. Bölüm: "Kırmızı Işık, Yeşil Işık" (60 dakika)
- 1. Sezon 2. Bölüm: "Cehennem" (63 dakika)
- 1. Sezon 3. Bölüm: "Şemsiyeli Adam" (54 dakika)
- 1. Sezon 4. Bölüm: "Takıma Sadık Kal" (55 dakika)
- 1. Sezon 5. Bölüm: "Adil Bir Dünya" (52 dakika)
- 1. Sezon 6. Bölüm: "Kanka" (62 dakika)
- 1. Sezon 7. Bölüm: "VIP'ler" (58 dakika)
- 1. Sezon 8. Bölüm: "Gemi Aslanı" (32 dakika)
- 1. Sezon 9. Bölüm: "Şanslı Bir Gün" (55 dakika)

21-09/18/squid-game-foto-afis.jpeg

SQUID GAME 2. SEZON GELECEK Mİ?

Siren Pictures Inc. yapımcılığında hazırlanan dizinin 2. sezonu ile ilgili henüz Netflix cephesinden bir açıklama gelmiş değil. Gelişmeleri takip ediyoruz.

"Squid Game" (Netflix) Türkçe Alt Yazılı Fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin