Nevenka: Artık Susmak Yok 1. sezonuyla Netflix'te! Nevenka: Breaking the Silence nasıl bir yapım?

Gerçek suç belgesel dizisi "Nevenka: Artık Susmak Yok (Nevenka: Breaking the Silence) 1. sezonuyla Netflix'te başladı. Detaylar...

"İlk aylarda meslektaşlarımla olan ilişkim dostluk üzerine kuruluydu. Ama sonra belediye başkanı İsmail Álvarez fazla ileri gitmeye çalıştı. O andan itibaren hayat benim için cehenneme döndü..."

"NEVENKA: BREAKING THE SILENCE" NETFLIX'TE!

İspanya'da bir politikacıya karşı kazanılan ilk cinsel taciz davasını mercek altına alan gerçek suç belgesel dizisi "Nevenka: Artık Susmak Yok (Nevenka: Breaking the Silence)" 1. sezonuyla Netflix'te başladı.

NEVENKA: BREAKING THE SILENCE NASIL BİR YAPIM?

Belgesel dizisinde izleyiciler İspanya'da bir politikacıya karşı kazanılan ilk cinsel taciz davasının davacısı Nevenka Fernández'in 20 yılın ardından suskunluğunu bozmasına tanıklık ediyor.

21-03/06/nevenka-breaking-the-silence-dizi.jpg

Henüz genç yaşında doğduğu şehrin belediye meclisine seçilen Nevenka Fernández'in anlattıkları ile yer yerinden oynayacaktır.

Nevenka: Breaking the Silence belgesel dizisi süreleri 35 ile 42 arasında değişen 3 böümden oluşuyor. İlk bölüm 39 dakika, ikinci bölüm 35 dakika, son bölüm ise 42 dakika sürüyor.

21-03/06/nevenka-1614987562.jpg

Marisa Lafuente'nin yazarlığını yaptığı yapımın tüm bölümlerinin yönetmen koltuğunda Maribel Sánchez-Maroto oturuyor.

"Nevenka Breaking the Silence" (Netflix) Fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin