Never Have I Ever hayranlarına 4. sezon müjdesi! 3. sezon Netflix'te ne zaman?

Netflix yetişkinliğe geçiş komedisi "Never Have I Ever"ın geleceği artık belli! Dizi ne zaman final yapıyor? 3. ve 4. sezonlar ne zaman?

Netflix yetişkinlik komedisi "Never Have I Ever"ın geleceği artık belli!

NEVER HAVE I EVER'A 4. SEZON ONAYI!

Hint asıllı Amerikalı bir gencin yaşamını konu alan yetişkinlik komedisi Never Have I Ever, Netflix'ten 4. sezon onayını kaptı! Ancak dördüncü sezon aynı zamanda dizinin final sezonu olacak ve dördüncü sezonla birlikte hikâye sonlanacak.

İlk sezonu 27 Nisan 2020, ikinci sezonu 15 Temmuz 2021'de izleyiciyle buluşan dizinin 3. sezonu henüz yayınlanmadı. Böylelikle izleyicileri dolu dolu iki sezonun beklediğini söyleyebiliriz.

3. SEZON NE ZAMAN?

29 Kasım 2021'de çekimlerine başlanan 3. sezonun prodüksiyonu 01 Mart 2022'de tamamlanırken, sezonun 2022 yaz döneminde Netflix'te yayınlanması bekleniyor.

4. sezon çekimlerine ise önümüzdeki aylarda başlanacak ve final sezonu 2023 yılı içinde izleyiciyle buluşacak.

Netflix Global TV Başkanı Bela Bajaria onay gelişmesi ile ilgili yaptığı açıklamada; "Never Have I Ever'ın iki sezonu daha olduğu için çok heyecanlıyız. Bir Netflix komedi dizisinde istediğimiz her şey var: Özgün, eğlenceli ve sevgi dolu. Genç Hintli-Amerikalı bir kız hakkında derinden bağlantı kurduğum bir hikâyenin, hemen hemen herkeste yankı bulan pek çok evrensel gerçeğe isabet etmesine bayılıyorum. Mindy, Lang ve son derece yetenekli oyuncu kadrosuna sonsuza kadar minnettarız. Ve herkesin son iki sezonu görebilmesini sabırsızlıkla bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

22-03/29/never-have-i-ever-izle.jpeg

Mindy Kaling & Lang Fisher iş birliğiyle hazırlanan dizinin hikâyesinin merkezinde; travmatik bir yılın ardından tek isteği sosyal statüsüne çekidüzen vermek olan ancak ailesinin, arkadaşlarının ve duygularının işini zorlaştırdığı Hint kökenli Amerikalı bir genç yer alıyor.

Geride kalan ikinci sezon; Devi'nin erkek arkadaş sorunlarına, gençlerin çaresizliğine ve yeni bir Hintli öğrenci ile rekabete odaklandı. Yeni bir aşk, yeni bir sınıf arkadaşı ve annesiyle atışmak için yeni sebepler, Devi'nin farklı biçimlerde cesur hamleler yapıp tartışmalı kararlar almasına yol açtı.

Maitreyi Ramakrishnan'ın başrolde yer aldığı komedinin oyuncu kadrosunda Poorna Jagannathan, Niecy Nash, Richa Moorjani, Lee Rodriguez ve Ramona Young gibi isimler de yer alıyor. Bu arada Anirudh Pisharody (The Goldbergs) üçüncü sezonda tekrar eden bir rolle karşımızda olacak.

22-03/29/never-have-i-ever-poster.jpg

Universal Television, 3 Arts Entertainment, Original Langster & Kaling International iş birliğiyle hazırlanan Never Have I Ever'ın yürütücü yapımcı kadrosu ise ortak yaratıcı-showrunner Fisher, Kaling, Howard Klein ve David Miner'dan oluşuyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin