Komedi dizisi Grown-ish 5. sezon öncesi önemli değişiklikler!

5. sezon onayını alan Freeform dizisi Grown-ish'in yeni sezonunda üç isim kadro ve ekibe dahil oluyor! Yeni sezon hakkında ilk detaylar...

Black-ish dizisinin spin-off'u niteliğindeki Grown-ish bir sezon daha bizlerle!

İstikrarlı sayılabilecek bir ekran grafiği ortaya koymaya devam eden "Grown-ish" dizisi yayıncı kanal Freeform'dan resmi 5. sezon onayını aldı.

GROWN-ISH 5. SEZONA ANDRE JOHNSON JR. GELİYOR!

Toplamda 69 bölümü geride bırakan yapım, yeni sezonda bir tanıdık yüz ve iki yeni showrunner ile geri dönecek!

Johnson ailesinin bir başka üyesi Cal U'ya gidiyor! Black-ish'ten Marcus Scribner'ın 5. sezon için ana oyuncu kadrosuna dahil olduğu belirtildi.

Scribner, Zoey'in (Yara Shahidi) küçük kardeşi Andre Johnson Jr.'ı canlandırıyor. İzleyiciler artık Andre'nin yetişkin olma yolculuğuna tanıklık edecekler.

22-03/28/grown-ish-oyunculari.jpeg

DİZİNİN YENİ SHOWRUNNER'LARI BELLİ OLDU!

Zakiyyah Alexander (Russian Doll) ve Black-ish yürütücü yapımcı/showrunner'ı Courtney Lilly ise 5. sezonda dizinin ortak showrunner'ları olarak görev yapacaklar.

Dördüncü sezon showrunner'ı Julie Bean ve yürütücü yapımcı kadrosundan Jenifer Rice-Genzuk Henry buna bağlı olarak yeni sezon ekibinden ayrılan isimler oldular.

22-03/28/grown-ish-foto.jpeg

Grown-ish'in hikâyesi; Johnson ailesinin en büyük çocuğu Zoey'in yüksek öğrenim hayatına odaklanırken, dizide yüksek öğrenim dünyasında gerek öğrenci gerekse yöneticilerin karşılaştıkları sorunlara güncel bir bakış atılıyor. Zoey, yüksek öğrenimine başlayıp bir kere yuvasından ayrıldığında her şeyin kendi istediği gibi gitmediğini çabucak keşfediyor.

ABC Signature yapımcılığında hazırlanan dizinin senaryosunu Kenya Barris ve Larry Wilmore birlikte kaleme alıyorlar.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin