Nihal Menzil Camdaki Kız'ın kadrosuna katıldı!

Camdaki Kız'ın yeni oyuncusu belli oldu.

Merve Mutlu
26 Şubat 2021 - 14:10
Gündem

İstanbullu Gelin, Masumlar Apartmanı, Doğduğun Ev Kaderindir ve Kırmızı Oda gibi başarılı dizilerin uyarlandığı kitapların yazarı olan Doktor Gülseren Budayıcıoğlu'nun Camdaki Kız adlı romanının da uyarlanmak üzere yola çıktığı haberini sizlerle paylaşmıştık. Duyurusunu Burcu Biricik'in yaptığı projeye yeni isimler katılmaya devam ediyor.

21-02/26/camdaki-kiz.jpg

Başrolünde Burcu Biricik'in yer alacağı bilinen, partner olarak da başrolde Uraz Kaygılaroğlu'nun yer alması için teklif götürülen dizinin cast çalışmaları devam ediyor. Kaygıaroğlu'nun Erşan Kuneri projesinde yer almak için reddettiği projeye Feyyaz Şerifoğlu da katılmıştı.

Nihal Menzil Camdaki Kız'ın kadrosuna katıldı!

21-02/26/nihal-menzil.jpg

Şimdiden heyecan yaratmayı başaran projenin videolu duyurusu Burcu Biricik tarafındann yapıldı. Daha önce görülmemiş bir aşk hikayesini bizlere anlatacak dizinin ana karakteri Nalan’ı canlandıracak olan Burcu Biricik'e kadroda eşlik edecek isimlerden biri de Nihal Menzil oldu. Menzil dizide Hafize karakterini canlandıracak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin