Nilperi Şahinkaya Yasak Elma'nın kadrosuna katıldı!

Sevilen dizi Yasak Elma'ya yeni oyuncu geliyor.


06 Ocak 2021 - 11:58
Gündem

Fox ekranlarının oldukça sevilen entrika dolu dizisi Yasak Elma, yayın hayatına hız kesmeden devam ediyor. Başrollerinde Eda Ece, Nesrin Cavadzade ve Şevval Sam'ın yer aldığı dizinin kadrosuna yeni oyuncu geliyor.

Yeni sezonda kadrosundan Talat Bulut, Gökhan Alkan, Barış Kılıç gibi sevilen isimlerin ayrıldığı projeye Erdal Özyağcılar, Gülenay Kalkan ve Berk Oktay dahil olmuştu. Sürekli dengelerin ve ilişkilerin değiştiği diziye yeni bir oyuncu daha geliyor. 

Nilperi Şahinkaya Yasak Elma'nın kadrosuna katıldı!

Son olarak Yeni Hayat dizisinde rol alan ve Aynen Aynen adlı dizide de rol almaya devam eden sevilen oyuncu Nilperi Şahinkaya, Yasak Elma dizisinin yeni oyuncusu oldu. Oyuncu dizide Hasan Ali'nin ölen eşi Filiz'in yeğeni Cansu olarak yer alacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin