No Activity 2. sezon onayını aldı!

CBS All Access'in ilk orijinal komedi dizisi No Activity resmi 2. sezon onayını aldı.

Volkan Küçükel
14 Şubat 2018 - 10:00
Gündem

CBS'in dijital platformu CBS All Access üzerinden izleyicilerle buluşan "No Activity" dizisi için resmi 2. sezon onayı geldi.

NO ACTIVITY YOLA DEVAM EDİYOR!

Platformun ilk orijinal komedi dizisi olma özelliğini taşıyan No Activity böylelikle, CBS All Access'in diğer dizileri The Good Fight ve Star Trek: Discovery gibi yeni sezonuyla karşımızda olmaya devam edecek.

Dizinin sekiz bölümden oluşan ilk sezonu 12 Kasım-31 Aralık 2017 tarihleri arasında izleyicilerle buluşmuştu.

18-02/14/no-activity-dizisi-1518591540.jpg

"NO ACTIVITY" KONUSU VE OYUNCU KADROSU

Aynı isimdeki Avustralya yapımı dizinin uyarlaması olan No Activity, Trent O'Donnell ve aynı zamanda oyuncu kadrosunda yer alan Patrick Brammall ikilisince uyarlanıyor. Büyük bir uyuşturucu kartelinin boy gösterdiği dizinin hikayesinin merkezinde alt kademede yer alan düşük rütbeli iki polis bulunuyor.

Ana oyuncu kadrosunda Patrick Brammall "Nick Cullen", Tim Meadows (Judd Tolbeck), Amy Sedaris (Janice Delongpre) ve Sunita Mani "Fatima Khorasani"nin bulunduğu No Activity'nin ilk sezon konuk oyuncu kadrosunda Mark Berry, Arturo Castro, Mackenzie Davis, Bridget Everett, Will Ferrell, Darren Gilshenan, Travis Guba, Jake Johnson, Sunita Mani, Jason Mantzoukas, Adrian Martinez, Jesse Plemons, Fred Pohl, Alex Rodriguez, Amy Sedaris, J.K. Simmons, Courtenay Taylor, Michaela Watkins ve Daniel Zolghadri gibi isimler yer aldı.

CBS Television Studios, Funny Or Die, Jungle ve Gary Sanchez Productions ortak yapımcılığında hazırlanan dizinin yürütücü yapımcı kadrosu O'Donnell ve Brammall ile birlikte Will Ferrell, Adam McKay, Jason Burrows ve Joe Farrell'dan oluşuyor.

Trent O'Donnell ilk sezonun tüm bölümlerinin yönetmen koltuğunda oturan isim oldu.

18-02/14/will-ferrell.jpg

CBS All Access Başkan Yardımcısı Julie McNamara gelişmeyle ilgili yaptğı açıklamada No Activity'nin dünyanın her yerindeki polislerin ve suçluların sıradan hayatlarını komik bir şekilde keşfettiğini, geleneksel hikaye anlatımını tersine çevirdiğini ve bunu en yetenekli komedyenlerle gerçekleştirdiğini vurgularken "Sınırları zorlayan ve kuralları çiğneyen ilk sezonunun ardından Trent O'Donnell ve Patrick Brammall, iş ortakları Funny Or Die ve Gary Sanchez Productions ile birlikte ilk adımı atmaktan ve benzersiz bir yapım olarak yükselmeye devam eden diziyi yeni sezona ulaştırmak konusunda kendimizden emindik" ifadelerini kullandı.

No Activity dışında Star Trek: Discovery ve The Good Fight'ı bünyesinde bulunduran CBS All Access ilerleyen dönemde $1, Strange Angel, The Twilight Zone yeniden çevrim ve Kevin Williamson'ın arkasında olduğu Tell Me a Story gibi dizileri takipçilerine sunacak.

"No Activity" fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin