Roman uyarlaması L.A. Confidential dizisinin yönetmeni Michael Dinner oldu!

L.A. Confidential'ın pilot bölümünü Michael Dinner yönetecek.

Volkan Küçükel
11 Şubat 2018 - 00:46
Gündem

Geçtiğimiz günlerde CBS'ten deneme bölümü siparişini kapan James Ellroy'un aynı isimdeki klasikleşmiş suç romanına dayalı olarak hazırlanan "L.A. Confidential" dizisinin yönetmen koltuğunda oturacak isim belli oldu.

Aynı romanın 1997 yılı yapımı film uyarlamasının yapımcısı Arnon Milchan ve şirketi New Regency, yazar/yapımcı Jordan Harper (Gotham), Lionsgate Television ve CBS Television Studios ortaklığında hazırlanan dizinin pilot bölümünü Michael Dinner (Justified) yönetecek.

"L.A. CONFIDENTIAL" DİZİSİNİN KONUSU

Senaryosu Jordan Harper tarafından kaleme alınan L.A. Confidential'ın hikayesi; 1950'li yılların başlarındaki göz alıcı Los Angeles'ta geçiyor.

Dizide sadist bir seri katilin peşindeki üç cinayet dedektifi, bir kadın gazete muhabiri ve bir Hollywood aktrisinin yollarının kesişmesiyle yaşananlar göz önüne serilecek.

Harper ile birlikte Milchan ve Dinner projenin yürütücü yapımcılığını üstleniyorlar.

18-02/11/michael-dinner.jpg

DINNER'IN İŞLERİ

Televizyon dünyasının tecrübeli yönetmenlerinden biri olan Michael Dinner, Justified'da yazar/yürütücü yapımcı ve yönetmen olarak görev yaparken, son olarak Phillip K. Dick's Electric Dreams dizisinde yönetmen/yürütücü yapımcı olarak yer aldı.

Sneaky Pete, The Get Down ve The Blacklist gibi çeşitli dizilerde yönetmen koltuğunda oturan aktör The Wonder Years dizisindeki yönetmenlik çalışmasıyla Emmy Ödülleri'nde beş kez adaylık kazanmıştı.

L.A. Confidential dizisinin deneme bölümü oyuncu kadrosunu oluşturma çalışmaları sürüyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin