Nöbet dizisinde final öncesi yeni bir oyuncu kadroda!

Nöbet dizisinde final öncesi kadroya yeni bir isim daha eklenecek... Nezih Işıtan sevilen dizide!

Nurşah
17 Nisan 2019 - 11:51
Gündem

Pana Film imzası taşıyan Nöbet dizisi geçtiğimiz haftalarda Show Tv ekranlarında yayın hayatına başlamıştı. Başarılı oyuncuların kadrosunda yer aldığı dizi beklenen reytingi sağlayamaması sebebi ile final kararı aldı. Önümüzdeki haftalarda final yapacak olan Nöbet dizisinin kadrosuna yeni bir isim daha dahil oldu!

19-04/17/nobet-darko.jpg

Nezih Işıtan Nöbet dizisinde!

Kurtlar Vadisi Vatan ve Fatih'in Fedaisi: Kara Murat filmleri ile ekranlarda gördüğümüz başarılı oyuncu Nezih Işıtan Nöbet'in son ismi oldu! Es-Es ve Bizim Evin Halleri dizilerinde de izlediğimiz usta oyuncu, Nöbet dizisinde Darko karakterini canlandıracak...

Kurtlar Vadisi Vatan filminde Necati Şaşmaz ile çalışan Nezih Işıtan, Nöbet dizisinde de Necati Şaşmaz ile birlikte çalışmaktan büyük keyif aldığını belirtti. Çekimleri Antalya Elmalı'da devam eden Nöbet yeni bölümü ile pazar akşamı Show Tv'de izleyici karşısında olacak. Sevilen dizinin ekrana gelecek olan 8. bölüm ile birlikte final yapacağı söyleniyor. Gelişmelerden sizleri haberdar edeceğiz...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin