Zalim İstanbul'da Nedim'e ne oldu? Her şeyin nedeni ortaya çıktı!

Kanal D'nin yeni başlayan dizisi Zalim İstanbul'da fiziksel engelli olan Nedim'e ne oldu? sorusu son bölümde yanıt buldu. Detaylar haberimizde..

Merve Mutlu
17 Nisan 2019 - 11:00
Yeni Bölüm

Başrollerinde Fikret Kuşkan, Deniz Uğur, Mine Tugay'ın olduğu, Ozan Dolunay, Berker Güven ve Sera Kutlubey gibi isimlerin de kadrosunda başarıyla yer aldığı Zalim İstanbul dizisinin son bölümü izleyenleri yine heyecanlandırmayı başardı. Merak edilen bazı sorular da cevap buldu. 

19-04/17/screenshot_1.png

Zalim İstanbul Nedim neden fiziksel engelli?

Dizinin en çok dikkat çeken isimlerinden biri de Berker Güven'in canlandırdığı fiziksel engelli Nedim karakteri. Amcası Agah'ın kendisi ile ilgilenecek, emanet edebileceği bir kadın bularak evlendirmek üzere memleketinden gelin arayışına geçmesi ile Seher ve ailesinin İstanbul'a gelmesi sonucu başlayan hikaye, Nedim'in hayatında büyük değişikliklere neden olacak. 

Seher ve çocuklarının İstanbul'a ve Agah'ın evine gelmesinin ardından, ailenin para karşılığında kızlarının alınacağının öğrenilmesi ailenin geri dönmesine neden olmuştu. Ancak Agah'ın kızının yaptığı bir hatanın Civan'ın üzerine kalması ile onu kurtarmak için aile Agah'ın evine dönmek zorunda kalmıştır. Ceren'in Agah'ın oğlu ile evleneceğini sanarak olay çıkarması ancak Nedim ile evleneceğini öğrenince sinir krizi geçirmesi de hemşire olan ablası Cemre'nin Nedim'e düşkünlüğü ve bakımını yapması ile başka bir boyuta taşındı. 

Eve dönen Cenk'in Nedim'den sürekli kaçması ise akıllarda büyük bir soru işareti bıraktı. Havuz kenarında karşılaşan Nedim ve Cenk'in aralarında yaşananlar ise büyük bir olayın ortaya çıkmasına neden oldu. Nedim, Cenk'in kendisine yapılanları hatırlaması Cenk'in de yaşadığı sorunları tetikledi.

19-04/17/nedim.png

Cenk ve Nedim'in çocukluğu birlikte geçmişti. Nedim'in canlanan hatıraları ise büyük bir sırrı açığa çıkardı. Nedim'in neden fiziksel engelli olduğu merak edilirken, küçüklüklerinde yaşadıkları olay her şeyi gösterdi. Nedim'in asılı kaldığı cam kenarında Cenk'ten yardım istemesi "Gitme!" demesi ancak Cenk'in onu görmezden gelerek gitmesi ile Nedim'in tepetaklak düşmesi sonucu Nedim büyük bir fiziksel engelle yaşamak zorunda kaldığı bir hayata devam etti. Yani Nedim'in engelinin nedeni Cenk'in yardım etmemesiydi ve Cenk de kendisini suçlu hissettiği için Nedim'den kaçıyordu.. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin