Nöbet dizisinden bir fragman daha geldi! Ne zaman başlıyor?

Necati Şaşmaz'ın büyük bir merakla beklenen dizisi Nöbet yeni bir tanıtım fragmanı ile izleyici karşısına çıktı!


15 Şubat 2019 - 15:43
Yeni Bölüm

Geçtiğimiz aylarda çekimlerine başlanan Pana Film imzalı Nöbet dizisinden dikkatleri üzerine çekecek bir fragman daha geldi! Show Tv ekranlarının yeni dizisi Nöbet ne zaman başlıyor?

Nöbet dizisini bekleyenler için bir fragman daha paylaşıldı!

Çekimleri Antalya Elmalı'da gerçekleştirilen dizinin yayınlanan yeni fragmanında Yurdaer Okur'un canlandırdığı Barış Kalender karakterinin Hatay'da devlet ile halk arasındaki bağı güçlendirmek için yaptığı konuşmayı dinliyoruz. Ekrana gelen her fragmanı ile beğeni toplayan dizi milli değerleri gözler önüne seren son fragmanı ile izleyicinin beğenisini kazanmaya devam ediyor...

Nöbet yeni tanıtım fragmanı

Nöbet ne zaman başlıyor?

Saygın Soysal, Yurdaer Okur, İbrahim Kendirci, İpek Karapınar gibi sevilen isimlerin oyuncu kadrosunda yer aldığı dizi büyük bir heyecanla bekleniyor. Necati Şaşmaz'ın aylar öncesinden müjdesini verdiği dizinin 3 Mart Pazar akşamı Show Tv ekranlarında izleyici karşısında olması planlanıyor...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin