Not Going Out'a 9. ve 10. sezon onayı!

BBC One uzun soluklu dizisi 'Not Going Out'a iki yeni sezon onayını peşin verdi! Böylelikle 2017 senesinde başlayacak sekizinci sezon öncesinde diziye 9. ve 10. sezon onayları verilmiş oldu

Volkan Küçükel
24 Aralık 2016 - 16:00
İptal - Onay

BBC One 'Not Going Out'a iki yeni sezon onayını peşin verdi!

'NOT GOING OUT' 10 SEZONU DEVİRECEK!

Böylelikle 2017 senesinde başlayacak sekiz öncesinde diziye 9. ve 10. sezon onayları verilmiş oldu. Dizinin sekizinci sezon onay haberi Ağustos ayı içinde gelmişti.

2006'nın Ekim ayı içinde ekran macerasına başlayan dizi şu anda kanalın yayında olan en uzun soluklu komedi dizisi konumunda.

Dokuzuncu sezonun 2018 ve onuncu sezonun ise 2019 senesi içinde ekranlarda olacağı belirtildi.

BBC'den Shane Allen konuyla ilgili yaptığı açıklamada Not Going Out'un modern bir klasik haline geldiğini belirtirken, uzun seneler ekranlarda olmasıyla birlikte Dad's Army, Only Fools & Horses ve Allo, Allo gibi efsane BBC dizileri kulübüne katıldığını belirtti.

16-12/24/not-going-out.jpg

Oyuncu kadrosundan Lee Mack "Diziye başladığımızda sadece bir ya da iki sezon süreceğini düşünüyordum. 30'larımda başladığım diziyi artık 50'li yaşlarımda oynamaya devam edeceğim" derken; Avalon Television'dan Jon Thoday ise desteklerinden ötürü BBC'ye teşekkürlerini iletti.

YENİ SEZON SÜRPRİZLERİ

Yeni sezonda Lee ve Lucy'i (Sally Bretton) bir banliyöde yaşayan üç çocuklu bir aile olarak göreceğiz. Lee'nn babası rolüyle Bobby Ball; ikilinin arkadaşları Toby rolüyle Hugh Dennis ve Anna rolüyle Abigail Cruttenden yeni sezonda da yer almaya devam edecek isimler. Geoffrey Whitehead ve Deborah Grant ise Anna'nın anne ve babası olarak karşımızda olacak.

Avalon Television yapımcılığında hazırlanan dizinin yürütücü yapımcı kadrosunda Richard Allen-Turner, Rob Aslett, Lee Mack ve Jon Thoday yer alıyor.

'Not Going Out' 7. sezon fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin