Two Doors Down 3. sezon onayını aldı!

BBC Two, İskoç komedi dizisi Two Doors Down ile yola devam dedi! Dizi, 3. sezonuyla da ekranlarda olmaya devam edecek.

Volkan Küçükel
24 Aralık 2016 - 15:17
İptal - Onay

BBC Two, İskoç komedisi Two Doors Down ile yola devam dedi!

TWO DOORS TOWN'A YENİ SEZON ONAYI

Kanaldan yapılan resmi açıklamaya göre dizi, üçüncü sezonuyla ekranlara geri dönecek.

Gregor Sharp ve Simon Carlyle ikilisinin yaratıcısı olduğu sitcom Nisan ayında ekran macerasına başlamış ve geçtiğimiz ay ikinci sezonuyla ekranlara geri dönmüştü. Onay haberi, ikinci sezonun tamamlanmasının ardından çok kısa sürede geldi.

Arabella Weir, Alex Norton, Elaine C Smith, Doon Mackichan, Sharon Rooney, Jonathan Watson, Jamie Quinn ve Harki Bhambra gibi isimleri oyuncu kadrosunda bulunduran Two Doors Down, bir banliyöde yaşayan komşuların komik hikayelerini ekranlara getiriyor. Yeni sezonda kadroda yer alan tüm oyuncuların hikayede yer almaya devam edecekleri öğrenildi.

BBC'den Shane Allen konuyla ilgili yaptığı açıklamada dizinin zengin komik diyalogları ve renkli karakterleriyle ekranlarda güçlü bir grafik yakaladığını söylerken, yürütücü yapımcı Steven Canny ise "Gelecek sene de Latimer Crescent'ta bulunacağımızdan dolayı çok mutluyum. Yazar ekibinin kalitesi, harika oyuncu kadrosu ve prodüksiyon ekibinin olağanüstü becerileri diziyi benzerine nadir rastlanan bir yapım haline getirdi. İzleyicilerimizin de bu duygularda olduğunu görmek bizi çok mutlu ediyor." ifadelerini kullandı.

16-12/24/two_doors_down.jpg

BBC Scotland'dan Ewan Angus ise "Two Doors Down oldukça zeki bir komedi dizisi. Yeni sezon onayının bu kadar çabuk gelmesi yazar ekibi ve oyuncu kadrosuna çok güzel bir hediye oldu." şeklinde konuştu.

3. SEZON DETAYLARI

İkinci sezonunu da memnun edici reyting oranlarıyla tamamlayan dizinin üçüncü sezon çekimleri Glasgow ve BBC Scotland's Dumbarton Studios'ta 2017 senesi içinde gerçekleştirilecek.

Yeni sezonun 30'ar dakikalık altı bölümden oluşacağı belirtildi.

'Two Doors Down' tanıtım videosu:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin