Nur Fettahoğlu Hükümsüz'ün kadrosunda!

Hükümsüz'ün kadrosuna sürpriz isim geliyor.

Merve Mutlu
19 Şubat 2021 - 20:21
Gündem

"Engellenebilir her ölüm cinayettir." sloganı ile hareket noktası belirleyen ve kadına şiddeti konu alacak olan Hükümsüz dizisi, başrolde Burçin Terzioğlu'nun yer aldığı, Alican Yücesoy, Sedef Avcı, Menderes Samancılar, Hande Doğandemir ve İsmail Hacıoğlu gibi isimleri bir araya getiren kadrosu ve ses getiren hikayesi ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

21-02/19/hukumsuz-1613757387.png

tv8'in patronu olan ve başarılı projeleri yurt dışından ülkemize başarıyla uyarlaması ile tanınan televizyoncu Acun Ilıcalı'nın 1 Ocak'tan itibaren yayın hayatına başlayan dijital platformu Exxen'in iddialı dizilerinden biri olan Hükümsüz, dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor.

Nur Fettahoğlu Hükümsüz'ün kadrosunda!

21-02/19/nur-fett.png

Erkek şiddetine dikkat çeken ve yapım şirketi Dijital Sanatlar'ın patronu Mustafa Uslu "Hükümsüz"ü annesi başta olmak şiddet mağduru bütün kadınlara ithaf edeceği diziye Mine Tugay'ın konuk olacağını duyurmuştuk. Mine Tugay'dan sonra dizinin 9. ve 10. bölümlerinde Nur Fettahoğlu rol alacak. Öte yandan projenin 2. sezonu için de prensipte anlaşıldığı öğrenildi

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin