Nurgül Yeşilçay ve Timuçin Esen'in dizisi Gülperi'de senarist değişikliği!

Show Tv ekranlarının ilgiyle takip edilen dizisi Gülperi'de senaryo ekibinde bir değişiklik yaşandı!

Nurşah
07 Mart 2019 - 14:45
Gündem

Başrollerinde ekranlarının sevilen isimleri Nurgül Yeşilçay ve Timuçin Esen'in yer aldığı cuma akşamlarının sevilen dizisi Gülperi'nin senaryo ekibinde değişiklik yaşandı!

19-03/07/gulperi-hatice-meryem-1551958442.jpg

Sevilen dizide senarist değişikliği

Aile dram türündeki Tims&B Productions imzalı dizinin şimdiye kadarki bölümlerini başarılı senaristler Eylem Canpolat ve Sema Ergenekon kaleme alıyordu. Başarılı iki senarist geçtiğimiz sezon da Siyah Beyaz Aşk dizisinde görev yapmıştı...

19-03/07/gulperi-senarist-degisikligi-1551958554.jpg

Gülperi ekibinde gerçekleşen bu değişikliğin ardından boşalan senarist koltuğunda Hatice Meryem ve ekibi yer alacak. Hatice Meryem geçmiş sezonlarda izleyici karşısına çıkan Umutsuz Ev Kadınları dizisini kaleme almıştı. Gülperi ve Kadir'in hikayesini bu sefer de Hatice Meryem ve ekibinden izleyeceğiz...

Gülperi yeni bölüm fragmanı

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin