Doom Patrol 1. sezon 4. bölüm ne zaman? Yeni bölüm fragmanı ve konusu

Supernatural'ın Crowley'i olarak bilinen Mark Sheppard'ın dahil olduğu Doom Patrol'un yeni bölümünde neler olacak? Doom Patrol 1. sezon 4. bölüm fragmanı, konusu ve bölümden kareler...

DC Universe dijital yayın platformunun Titans'ın ardından izleyiciyle buluşturduğu ikinci dizisi "Doom Patrol" geçtiğimiz hafta üçüncü bölümüyle izleyiciyle buluştu.

DOOM PATROL 1. SEZON 3. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Doom Patrol ekibi, liderleri Niles Caulder'ı bulmak için yola koyulur. Zorlu ve uzun geçen kara yolu seyahatiyle Paraguay'a ulaşırlar.

Burada, Eric MordenMr. Nobody'e dönüştüren Nazi doktoru Dr. Von Fuchs'a ulaşırlar ve Niles ile iki kötü adam arasındaki bağlantıyı öğrenirler.

19-03/07/doom-patrol-dizisi.jpg

DOOM PATROL 1. SEZON 4. BÖLÜM NE ZAMAN?

Yeni bölüm "Cult Patrol" 08 Mart 2019 Cuma günü DC Universe platformundaki yerini alacak.

Peki, yeni bölümde izleyiciyi ne gibi gelişmeler bekliyor?

DOOM PATROL 1. SEZON 4. BÖLÜM KONUSU

Willoughby Kipling (Mark Sheppard), Doom Patrol ekibini bir görevin içine çeker ve nihilist (hiççi) bir tarikatın durdurulup dünyanın sonunun gelişinin önlenmesine yardım eder.

19-03/07/sheppard-doom-patrol.jpg

Willoughby Kipling ilk olarak Doom Patrol çizgi romanının 31. sayısında ortaya çıkan öfkeli ve sarhoş bir İngiliz büyücü olarak biliniyor.

Karakter, Supernatural'ın Crowley'i olarak tanıdığımız Mark Sheppard tarafından canlandırılıyor.

DOOM PATROL YENİ BÖLÜMDEN DİĞER KARELER

19-03/07/cult-patrol-foto1-1551952615.jpg

19-03/07/sheppard.jpg

"Doom Patrol" 1. sezon 4. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin