Nurse Jackie için erken karar! Tamam mı devam mı?

Nurse Jackie'nin son sezonu mu başlıyor?

resim yok
01 Nisan 2014 - 14:47
İptal - Onay

Kaliteli ve bol ödüllü dizileriyle adından söz ettiren kablolu televizyon kanalı Showtime'ın uzun soluklu dizilerinden Nurse Jackie'nin geleceğine dair yeni bir karar alındı.

Nurse Jackie'nin son sezonu mu başlıyor?


İşte detaylar:

 

MÜJDELİ HABER

New York City’de bir hastanenin acil servisinde çalışan ve hummalı işinin gerektirdikleri ile kendi kişisel dramaları arasında bir denge tutturmaya çalışan hemşire Jackie Peyton'un maceralarını ve yaşadıklarını ekranlara yansıtan Nurse Jackie'nin henüz altıncı sezonu başlamadı ancak şimdiden geleceğine dair bir karar alındı.

 

7. SEZON ONAYI ŞİMDİDEN GELDİ!

Alınan karar dizi takipçilerini sevindirecek. Dizi, henüz altıncı sezonu başlamadan 7. sezonunu garantiledi!

 

YENİ SEZON DETAYLARI

Yeni sezonun bölüm sayısı ya da başlangıç tarihi konusunda erken bir yeni sezon onayı olduğu için henüz bir netlik yok.

* Yedinci sezonun çekimlerine 2014'ün sonlarına doğru New York'ta başlanması planlanıyor.

* Yedinci sezon bölümlerini ise muhtemelen 2015 senesi içinde izleyeceğiz.

* Bu arada Dr. Fitch Cooper karkaterine hayat veren Peter Facinelli'nin ise artık düzenli oyuncu kadrosunda bulunmayacağı, ancak o sezonun bazı bölümlerinde yine hikayede yer alabileceği belirtiliyor.

 

* Yedinci sezonun dizinin final sezonu olup olmayacağı da bilinmiyor.[reklam]

6. SEZON İÇİN GERİ SAYIM

13 Nisan'da başlayacak olan altıncı sezonun bölüm sayısının 12 olduğunu hatırlatalım. Sezonun açılış bölümünün ismi ise 'Sink or Swim' olacak. Bu bölümü 'Pillgrimage' ve 'Super Greens' isimli bölümler birer hafta arayla takip edecek.

Nurse Jackie, yeni sezon onayı haberinin ardından kanalda aktif olarak ekranlara sunulan diziler arasında en eskileri arasına girdi.

 

Bilindiği üzere kanalın uzun soluklu dizilerinden Dexter, 2013 senesi içinde final yapıp ekranlara veda etmişti. Californication ise bu sezon final sezonuyla vedasını gerçekleştirecek.

 

USTA İSİMLER

Nurse Jackie'de ödüllü aktris Edie Falco (Jackie Peyton) dışında Emmy Ödülü sahibi Merritt Wever, Paul Schulze, Anna Deavere Smith, Stephen Wallem, Betty Gilpin, ve Mackenzie Aladjem gibi oyuncular rol alıyor.
 

6. SEZONDAN İLK GÖRÜNTÜLER

 

DEVIOUS MAIDS'İN 2. SEZONU YAKLAŞIRKEN SON GELİŞMELER BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin