Nusret, Narcos'da görünmek ve PR için 2 milyon harcamış!

İlginç tuzlama (saltbea) hareketiyle ünlü olan ve fenomen haline gelen Nusret'in, şöhretini dünya çapında duyurmak için 2 milyon dolar harcadığı iddia ediliyor.

Editör
26 Nisan 2017 - 11:22
Gündem

Sosyete etçisi olarak bilinen Nusret Gökçe'nin, tuz dökme hareketini dünya kamuoyunda gündeme getirmek için Amerikalı bir PR ajansıyla anlaştığı öğrenildi.

2 milyon dolar harcadı

Uçankuş'un haberine göre ünlü isimlere tuz hareketini yaptıran Nusret, aynı zamanda Narcos dizisinin setine de aynı şirketin bir çalışması ile gitmiş. Geçtiğimiz günlerde "Nusret Narcos'da rol mü alacak" gibi sorular sorulmuş ancak doğru bir cevap alınamamıştı. Ünlü etçinin Leonardo DiCaprio'nun Dubai'deki Nusret'e gitmesi ve kendisinin Narcos dizisinin başrol oyuncularından Pedro Pascal ile aynı fotoğrafta yer alması için ciddi ödemeler yaptığı söyleniyor.

17-04/26/nusret-pedro-pascal.jpg

Nusret Gökçe 'Narcos' dizisinde oynayacak mı?

Geçtiğimiz günlerde çekim için Kolombiya'ya giden Nusret kafaları karıştırmıştı. Narcos ekibiyle buluşmalarının perde arkasını ise Habertürk'ten Esin Övet açıkladı. Ulaştığı Nusret ortağı Mithat Erdem'e göre mevcut PR çalışmaları sebebiyle bu buluşma gerçekleşti ve dizide rol alması söz konusu değil.

Dizide Kolombiyalı uyuşturucu baronu Pablo Escobar'ın hayatı anlatılıyor. Narcos 3. sezonun ise Ağustos ya da Eylül ayında yayına girmesi bekleniyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin